Άνοιξαν οι εγγραφές για το Tyros Run 2022-George Marnerιs

0

To διήμερο 14-15 Μαΐου 2022 δρομείς, και φίλοι του αθλητικού τουρισμού επιλέγουν το TyrosRun.

Το TyrosRun 2022 -GeorgeMarneris μετά και την απουσία 2 χρόνων -λόγω COVID-19- μετρά την τέταρτη διοργάνωση και οι διοργανωτές σχεδιάζουν ένα διήμερο δρομικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με καινοτομίες που θα συναρπάσουν συμμετέχοντες και επισκέπτες.
Ο μοναδικός σε ομορφιές Τυρός παραμένει σταθερός αθλητικός πρεσβευτής της Κυνουρίας και μέσα από τη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό, βάζει δυναμικά την περιοχή στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές ενός προορισμού που έχει αγαπηθεί από τους αθλητές.
Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από αγώνες που σκοπό έχουν να δοκιμάσουν τις αντοχές των επισκεπτών σε αρμονικό συνδυασμό με το φυσικό κάλλος.

Δεν λείπουν και οι δράσεις για τα παιδιά και τους επισκέπτες αφού το Tyros Run αποτελεί μια γιορτή αθλητισμού προβάλλοντας παράλληλα τα πολιτιστικά στοιχεία της Κυνουρίας.
Ταξίδεψε με την παρέα σου, τρέξε στις διαδρομές,
κολύμπησε στα γαλανά νερά, ζήσε τον πολιτισμό της Κυνουρίας, της Αρκαδίας.

Διοργανώνεται από την «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ»Κοινσεπ με την υποστήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας (ΔΗΚΕΝΚ) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

με εκτίμηση η Ο.Ε

Πληροφορίες : www.tyrosrun.gr.
Δείτε όσα συνέβησαν το 2019 https://www.youtube.com/watch?v=I7myJwrKwFA

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ