Έκδοση ψηφίσματος του νέου Συνεταιρισμού Αγροτών,για την παρατεταμένη ξηρασία…

0
Astros-kynourianews.gr

Σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνεταιρισμού Αγροτών στο Άστρος,η προγραμματισμένη ενημέρωση για την παρατεταμένη ξηρασία, που παρατηρείτε και  αποτελεί κίνδυνο για τις ελαιοκαλλιέργειες στην Κυνουρία.

Ο νέος Συνεταιρισμός Αγροτών που ιδρύθηκε πριν ένα μήνα στο Άστρος, εδρεύει  σε γραφεία που έχει ενοικιάσει ,καθώς και  το πρατήριο τα οποία στεγάζονται στο χώρο της Ένωσης. Είναι θέμα ημερών να διευκρινιστούν διαδικαστικά θέματα της κοινής στέγασης.

Ο νέος Συνεταιρισμός Αγροτών πήρε την πρωτοβουλία αυτή και ο πρόεδρος των αγροτών κ.Γ.Περδικάρης,ενημέρωσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής μας για το θέμα αυτό. Ακολούθησε διάλογος και στην συνέχεια αποφασίστηκε να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,όπως έχουν κάνει και άλλοι δήμοι. Ακόμη, αποφασίστηκε,να υποβάλουν αίτηση  για ενίσχυση και να ενταχθεί η περιοχή μας, μέσα από τον ΕΛΓΑ στις κρατικές οικονομικές ενισχύσεις (ΠΣΕΑ)

Αποφασίστηκε το ψήφισμα που θα εκδοθεί,να δοθεί στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ.Αποστόλου,ο οποίος θα παρευρεθεί σε ημερίδα με θέμα ,“Καστανία-Καλλιέργεια-Ασθένειες  “Σφήκα της καστανιάς”-Μεταποίηση, στην γιορτή του καστάνου ,την Κυριακή 22/10/17 στην Καστάνιτσα.

Προσεχώς στην εκπομπή”Εσύ έχεις τον λόγο”, στο studio μας,θα  είναι καλεσμένος ο πρόεδρος αγροτών κ.Γ.Περδικάρης, ο oποίος  θα μας ενημερώσει αναλυτικά , για τον σκοπό της  ίδρυσης του νέου Συνεταιρισμού Αγροτών…

Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος, για το astros-kynourianews-Team Κοιν.Σ.Επ Promo Kynouria

Δείτε σχετικά videos & Photos 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here