Έκθεση προϊόντων & φορέων της κοινωνικής οικονομίας “Παράγω – επιχειρώ κοινωνικά” στο Σύνταγμα

0
Η Έκθεση προϊόντων & φορέων κοινωνικής οικονομίας με τον τίτλο “Παράγω – επιχειρώ κοινωνικά”, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Μετρό του Συντάγματος.
Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο κάλεσμα:
“Σκοπός μας είναι, ως μικρές κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις μέσα από την προώθηση της δουλειάς μας στον κόσμο, ν’ αναδείξουμε την δυνατότητα της κοινωνικής οικονομίας να απευθυνθεί με υγεία κι ευθύνη στον καταναλωτή, ως ισότιμο και δυναμικά ενεργό κομμάτι της αγοράς.
Κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, παραγωγής και μεταποίησης, είτε αντικειμένου είτε αγροτικών προϊόντων, ανοίγουν το δρόμο για έναν ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία, επάνω στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την ωφέλεια της στον καταναλωτή, τον επαγγελματία και την χώρα μας.
Ήρθαμε για να μείνουμε να δώσουμε τη δική μας πρόταση, να ανοίξουμε δρόμους για μας, για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία.
Σας περιμένουμε με την υπόσχεση μιας όμορφης έκθεσης, εικόνας του αγώνα των μικρών τεχνιτών, βιοτεχνών, παραγωγών να επιβιώσουν, να δυναμώσουν, με όπλα ένα αξιόπιστο προϊόν,enallaktikos.gr την κοινωνική οικονομία και τον συνεργατισμό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here