Έναρξη συνεργασίας του Πανθυρεατικού, με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Δ.Βουτσινά

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Διοίκηση του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι μετά την αποχώρηση του προπονητή κ. Παναγιώτη Κοντού, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία και λαμβάνοντας υπόψιν της κυρίως το στόχο του σωματείου να παρέχει στους αθλητές που ανήκουν σε αυτό, εκτός από τις άρτιες υποδομές και τη δυνατότητα να αθλούνται σωστά στηριζόμενα σε υγιείς βάσεις κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, κάνει το παραπάνω βήμα και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Πανθυρεατικού με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Δημήτρη Βουτσινά, ο οποίος και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανθυρεατικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς, διπλωματούχος προπονητής UEFA Β, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ιστορικές ομάδες του Πειραιά και όχι μόνο, όπως Ιωνικός Νίκαιας, Αργοναύτης, Αίας Σαλαμίνας, ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας, Ολυμπιάδα Κερατσινίου κ.ά, ενώ σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως ο Α.Ο Πλατανιάς Χανίων.

ΤΟ Δ.Σ.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο Πρόεδρος Χασαπογιάννης Γιώργος, ο Προπονητής Βουτσινάς Δημήτρης, ο τεχνικός Διευθυντής Θεοδώρου Αθανάσιος & ο Αντιπρόεδρος Σαβούρδος Πέτρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here