‘Ένα ξεχωριστό δρώμενο κατά την περιφορά του επιταφίου στο Π.Άστρος…

0

Την Μ. Παρασκευή όπως έχει καθιερωθεί, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος για την περιφορά του επιτάφιου. Αυτή τη φορά όμως την πολυπληθή πομπή που συνόδευε τον επιτάφιο από την έξοδο του από τον Άγιο Βασίλειο,περίμενε μια όμορφη έκπληξη, καθώς ατενίζοντας την περιοχή του λιμανιού, ένα πανέμορφο και κατανυκτικό θέαμα συνόδευε αρμονικά την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Εκατοντάδες κουπαδέλια πάνω στα λιμάνια,αλλά και επιπλέοντα εντός του λιμανιού συνηγορούσαν στην κατανυκτικότητα και συγκίνηση του δρώμενου του επιτάφιου μιας απ τις κορυφαίες στιγμές της Χριστιανοσύνης και της παράδοσης μας.

Μια εικόνα που όπως είπαν πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες, μόνο θετικά πέρασε και γράφτηκε στη μνήμη τους.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το δρώμενο αυτό εμπνεύστηκαν και τελικά υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τους επαγγελματίες του Παραλίου Αστρους,αλλά και πολίτες που αγκάλιασαν την ιδέα και συμμετείχαν σ’ αυτή οικονομικά και πρακτικά αναλόγως των δυνατοτήτων τους.

Φυσικά έβαλαν το χεράκι τους…
Ποιοι άλλοι;;;
“Οι Πειρατές ”

Ευχή και προτροπή μας,προς τη δημοτική αρχή που θα προκύψει μετά τις προσεχείς εκλογές ,είναι να το στηρίξει και να το καθιερώσει τα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here