Έντονα τα παράπονα των καταστηματαρχών του κέντρου του Άστρους, για την “βροχή των κλήσεων”…

2

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν οι καταστηματάρχες του εμπορικού δρόμου του Ταχυδρομείου τις τελευταίες ημέρες.Παρατηρείται το δυσάρεστο  φαινόμενο,καθώς οι πελάτες  που κάνουν στάση  ολιγόλεπτη για να ψωνίσουν,επιστρέφοντας βρίσκουν κλήσεις της τροχαίας για παράνομη στάθμευση των οχημάτων τους.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε,παρατηρείται μια ανοχή στην στάθμευση γύρω από την πλατεία του Άστρους…

Χθες που έγινε το περιστατικό αυτό,μετά από ρεπορτάζ που κάναμε,πληροφορηθήκαμε ότι κλήσεις κόπηκαν και στην πλατεία και γύρω από αυτήν…

Είναι γεγονός ότι το θέμα το κυκλοφοριακό στο κέντρο του Άστρους είναι πολύ μεγάλο και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.Ο δήμος μας έχει προγραμματίσει για την οριστική λύση του προβλήματος με μελέτη που ήδη έχει σχεδιάσει.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό εφικτό,τουλάχιστον να οριστούν σημεία προσωρινής και ολιγόλεπτης στάθμευσης ,ώστε να μην υπάρχει αυτή η δυσαρέσκεια από τους καταστηματάρχες του δήμου μας και για την ομαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Μία μικρή ανοχή θα πρέπει να υπάρχει,καθώς η επισκεψιμότητα στην περιοχή μας είναι μεγαλύτερη  κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,ώστε να μην εντείνεται μια γενική δυσαρέσκεια από όλες τις πλευρές…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντίνα Λίγγα Κωνσταντίνου Υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης, μερικά μέτρα γύρω από το κέντρο του Άστρους. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για παράνομη στάθμευση. Μακάρι να γίνεται συχνά έλεγχος!!!

    Παναγιωτα Κουτσουμπου Αν υπάρχει ασυδοσία καλά κάνουν μάθαμε για ένα κιλό ρύζι να πάμε με το αυτοκίνητο και να το παρκάρουν ακριβώς απέξω από το σούπερ για να μην κουραστουνε

  2. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμία ανοχή,μόνο για τους ΑΜΕΑ όλοι οι υπόλοιποι αν ήταν δυνατόν θα έμπαιναν με το αυτοκίνητο μέσα στο κατάστημα για να ψωνίσουν.Απαράδεκτοι.
    Λύση υπάρχει όμως εάν θέλει ο Δήμος να λύσει το πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here