Έντονη διαμαρτυρία του προέδρου της τ/κ Π.Άστρους,για την κατάργηση του παραρτήματος των ΕΛΤΑ…

0

Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας,του προέδρου της τ/κ Παραλίου Άστρους κ.Νίκου Κωνσταντίνου…

ΠΑΡΑΛΙΟΝ ΑΣΤΡΟΣ 25/04/2018

ΠΡΟΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τ.Κ. 261 10 ΠΑΤΡΑ

(ΥΠ ΟΨΙΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ).

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤ! ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟΝ ΑΣΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 15000 ΕΩΣ 20000 ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ,(ΠΕΡΙΠΟΥ 5000 ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΕΗ) ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, ΦΥΛΑΚΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Δ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΤΗΛ:6973302683)

 

ΚΟΙΝ:                           1) Π.ΜΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΝ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

2} Π.ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

3) ASTROS NEWS – ASTROSKYNOURIANEWS ΚΑΙ ΑΛΛΑ Μ.Μ.Ε.

4) ΘΕΟΔ. ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΤΑ ΑΣΤΡΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here