Έργα ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης και στον οδικό άξονα Τρίπολη- Άστρος & Άλλα νέα της Περιφέρειας

0
Με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ανακοινώσεις σε συνέντευξη αύριο Πέμπτη στη 1 μ.μ. στην Τρίπολη

Posted: 24 Jun 2020 08:58 AM PDT

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο περιφερειάρχης -ο οποίος είχε συνάντηση επίσης και με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο- έθεσε στον πρωθυπουργό όλα τα μεγάλα ζητήματα ανάπτυξης, τις στοχεύσεις, αλλά και τα προβλήματα της Περιφέρειας.

Ανακοινώσεις για την εν λόγω συνάντηση, θα γίνουν στη συνέντευξη που ο περιφερειάρχης θα δώσει στη 1 το μεσημέρι αύριο Πέμπτη 25 του μήνα, στην Τρίπολη.

Εργα ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης και στον οδικό άξονα Τρίπολη- Αστρος

Posted: 24 Jun 2020 07:22 AM PDT

Τα έργα ασφαλτοστρώσεων δρόμων στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης και στον επαρχιακό άξονα Τρίπολης – Αστρους επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο ατιπεριφερειάρχης, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εν λόγω έργων.

Η στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας

Posted: 24 Jun 2020 07:20 AM PDT

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν, η στελέχωση συνολικά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, ήταν η εξής:

Σε σύνολο 785 υπαλλήλων, 109 απουσιάζουν λόγω κανονικού τύπου αδειών (κανονική, αναρρωτική, ειδικές άδειες ανατροφής κλπ) και 34 με άδειες ειδικού σκοπού.

Αναλυτικά, την στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας σήμερα, ανά Περιφερειακή Ενότητα, μπορείτε να δείτε εδώ:

Δελτίο παρουσίας υπαλλήλων 24 Ιουνίου 2020

Συνεργασία της Περιφέρειας με τον ΤΟΕΒ Αγροκτήματος Ελους Κανδήλας

Posted: 24 Jun 2020 07:18 AM PDT

Συνάντηση είχε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Αγροκτήματος Ελους Κανδήλας Χαράλαμπο Σταμάτη.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως επίσης και τα ενδεχόμενα πεδία συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του ΤΟΕΒ με βασικό στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της περιοχής Κανδήλας -Λεβιδίου στην Π.Ε. Αρκαδίας.

Επίσκεψη του νέου διοικητή ΔΙΚΕ στην Π.Ε. Αρκαδίας

Posted: 24 Jun 2020 07:16 AM PDT

Τον νέο διοικητή ΔΙΚΕ Πελοποννήσου υποστράτηγο Δημήτριο Τσιμπίδη υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο γραφείο του, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Η συζήτηση αφορούσε κυρίως θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία.

Σύσκεψη του ΣΟΠΠ της Π.Ε. Αργολίδας για την αντιπυρική προστασία

Posted: 24 Jun 2020 07:15 AM PDT

Στην καλή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για να αποτραπούν δυσάρεστα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος κατά την υπό την προεδρία του συνεδρίαση -σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου- του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) της Π.Ε. Αργολίδας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των δήμων της Αργολίδας,  εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Στρατού, του Λιμενικού Σώματος, του Δασαρχείου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της εταιρείας “Μορέας” και εθελοντικών ομάδων και διασωστών, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω σύσκεψης έγινε εκτενής αναφορά στα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί από τον κάθε εμπλεκόμενο φορέα στον τομέα αρμοδιότητάς του και καθορίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την πλήρη ετοιμότητα.

Επισημάνθηκε η ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συζητήθηκε η υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων σε δάση και ευπαθείς περιοχές.

Τέλος, κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν οι απαραίτητες περιπολίες με σκοπό τον εντοπισμό δύσβατων δρόμων που χρήζουν καθαρισμού και αποκατάστασης, ενώ παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, αφού διαχρονικά αποδεικνύεται ότι ο ανθρώπινος παράγοντας έχει μεγάλη ευθύνη, τόσο στην εκδήλωσή των πυρκαγιών όσο και στην καταστολή τους.

Πίνακες κατάταξης εποχικού προσωπικού – Π.Ε. Κορινθίας

Posted: 24 Jun 2020 04:44 AM PDT

ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΤΙΟΥ, ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΕΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Posted: 24 Jun 2020 04:40 AM PDT

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 34 ΒΕΛΙΕΣ-ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

Posted: 24 Jun 2020 04:14 AM PDT

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε.  Λακωνίας προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου του Ν. 4412/2016 μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, για την κατασκευή του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 34 ΒΕΛΙΕΣ-ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ”

Προϋπολογισμού: 274.193,55 € (πλέον Φ.Π.Α.)

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών Δευτέρα 20/7/2020 και ώρα 15.00 μ.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης  των προσφορών ορίζεται η 24/7/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here