Έργα υποδομών & Χρηματοδότηση μελετών ,εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο

0

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης: Έργα υποδομών στη Νότια Κυνουρία

Σημαντικά έργα που θα αναζωογονήσουν την περιοχή της Νότιας Κυνουρίας ενεκρίθησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα 18 Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Πρόκειται για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτροφωτισμού γεφυρών χειμάρρου Δαφνώνα Δ.Ε. Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας». Εγκρίθηκε ακόμη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου «Διάνοιξη γεώτρησης στον οικισμό Φωκιανού Δήμου Νότιας Κυνουρίας».

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης: Χρηματοδότηση μελετών για Βαλτεσινίκο και Χρυσοχώρι

Χρηματοδότηση μελετών που θα δώσουν πνοή στο αρδευτικό δίκτυο περιοχών της Αρκαδίας εγκρίθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 18ας Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Συγκεκριμένα πρόκειται για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας Ο.Τ.Α. για την υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας «Μελέτη κατασκευής δικτύου άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Βαλτεσινίκου».

Εγκρίθηκε ακόμη η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας Ο.Τ.Α. για την υλοποίηση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας «Μελέτη κατασκευής δικτύου άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοχωρίου Δήμου Γορτυνίας».

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης: Έργα υποδομών στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ευρωστίνης Ροζενών

Σημαντικά έργα υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 18 Ιουνίου παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Συγκεκριμένα πρόκειται για την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας και  της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση χώρων γραφείων στο Κέντρο Υγείας Κιάτου».

Το άλλο έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή της Κορινθίας είναι η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού και λοιπού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Ευρωστίνης Ροζενών».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here