Αδιαφορία & ανευθυνότητα των αρχών! για την “Υγειονομική-Τοξική Βόμβα” από φυτοφάρμακα που παραμένει στην καρδιά του Άστρους!

0

Δυστυχώς η αδιαφορία & ανευθυνότητα των αρμόδιων αρχών συνεχίζεται, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας!!

Πριν ενάμιση μήνα είχαμε φέρει  ξανά στην δημοσιότητα το θέμα, μαζί με την παρακάτω καταγγελία, αλλά δεν έγινε τίποτα μέχρι σήμερα, παρά τις διαβεβαιώσεις των υγειονομικών υπηρεσιών, για να λυθεί άμεσα το θέμα.

Στο μεσοδιάστημα αυτό στο astros-kynourianews.gr είχαμε δεχθεί πολλαπλά ερωτήματα ,τι γίνεται με το σοβαρό αυτό θέμα που εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σήμερα επισκεφθήκαμε τον χώρο και διαπιστώσαμε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα!!Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της κοινότητας Άστρους κ. Κώστα Μπάρλα για το θέμα, ο οποίος μας είπε, ότι θα πρέπει να επέμβει πλέον ο εισαγγελέας, αφού δεν έγινε τίποτα μέχρι σήμερα, παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει για το θέμα , από την κοινότητα Άστρους και την δημοτική αρχή, που έχουν επανειλημμένα έχουν έρθει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σας παρουσιάζουμε την Καταγγελία δημότη (δείτε εδώ) από 1/3/22 χωρίς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα !!Ο λόγος για διάσπαρτα φυτοφάρμακα, στις αποθήκες της πρώην “Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας” που βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης για το συγκεκριμένο ακίνητο….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ