Αθλητική εκπομπή: Τα σπορ της Αρκαδίας (4-3-2019) (vds)

0

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της Αρκαδικής τηλεόρασης , η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου ”Τα σπορ της Αρκαδίας” μία εκπομπή την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιάννης Χασάπης.

Στη εκπομπή όπως συνηθίζει ο παρουσιαστής και η παραγωγή της εκπομπής φιλοξενούνται άνθρωποι οι οποίοι αρχικά γνωρίζουν πολύ καλά τα αθλητικά δρώμενα της Αρκαδίας και συνήθως συμμετέχουν ενεργά σε αυτά.

Εξαίρεση δεν παρουσιάστηκε ούτε στην χθεσινή εκπομπή της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019 όπου στο στούντιο βρέθηκαν δύο άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται μέσα στα πράγματα και ”τιμούν” με την παρουσία τους το Αρκαδικό ποδόσφαιρο…

Ο ένας εξ’ αυτών ήταν ο Δημήτρης Ζάβος, φοροτεχνικός στο επάγγελμα ο οποίος εκτελεί χρέη μέλους του Δ.Σ του Ορχομενού Λεβιδίου και ο γνωστός σε όλους τους φίλους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου αρχηγός της ομάδας του Λεβιδίου Θοδωρής Μούστος, ένας άνθρωπος ο οποίος για πολλά χρόνια συμμετέχει στην ομάδα του Ορχομενού.

Οι τρεις άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα τα οποία αφορούν την λειτουργία και τα προβλήματα του Ορχομενού Λεβιδίου, αλλά και εν γένει του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που συζητήθηκαν αναφέρθηκαν και οι πολύ σημαντικές δράσεις της ομάδας όπως η καλοκαιρινή συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Λεβίδι και η προσεχείς μεγάλος ετήσιος χορός ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 21:00 στο κέντρο ”SUNSET”, μία εκδήλωση που γίνεται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και συμμετέχει όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Ζάβος ” το Champions League” του δημοτικού τραγουδιού.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Δευτέρας ”Τα σπορ της Αρκαδίας” από τα στούντιο της Αρκαδικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, το κανάλι της Αρκαδίας…Το κανάλι της Πελοποννήσου… στα βίντεο που ακολουθούν.

Πρώτο μέρος εκπομπής

Δεύτερο μέρος εκπομπής

.arcadianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here