Αιτήματα δεκαετιών βρίσκουν το δρόμο του, με τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά της περιφερειακής αρχής»

0

Δ.Τ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Εξασφαλίζουμε το έργο της προστασίας του Κορινθιακού από τις μέδουσες»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας του έργου «Προστασία κολυμβητικών περιοχών από πληθυσμιακές εξάρσεις μεδουσών κατά μήκος των ακτών του Κορινθιακού, μέσω προμήθειας και τοποθέτησης προστατευτικού πλωτού διχτυωτού συστήματος για δέκα (10) έτη», προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ.

«Δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή του Κορινθιακού με σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα, βαθιά γνώση των ζητημάτων και άμεσα αντανακλαστικά. Η εξασφάλιση του έργου αυτού, η οποία δεν ήταν εύκολη υπόθεση, υπήρξε προϊόν αγαστής συνεργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Δ.Τ. Εντάχθηκε στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου η ανέγερση του κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Την ένταξη του έργου της ανέγερσης κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, με προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο κ. Τατούλης αφού εξήρε τη σημασία του έργου αυτού, που ικανοποιεί ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας, σημείωσε την αγαστή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την υποστήριξη του έργου από το Βουλευτή του Σύριζα Αργολίδας κ. Ιωάννη Γκιόλα.

Δ.Τ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Ικανοποιούμε ένα αίτημα δεκαετιών για το Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού»

«Eνα αίτημα δεκαετιών βρίσκει το δρόμο του, με τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά της περιφερειακής αρχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας του έργου του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού, με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε τη σημασία του έργου αυτού για την τοπική κοινωνία, όσο και για το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Λύκειο Επιδαύρου και σημείωσε την αγαστή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την υποστήριξη του έργου από το Βουλευτή του Σύριζα Αργολίδας κ. Ιωάννη Γκιόλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here