“Αιχμές” δέχθηκε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ σχετικά με την μισθοδοσία της και λεγόμενά της σε εκδήλωση…

0

Αιχμές δέχθηκε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ κ.Χ.Αναγνωστάκου σχετικά με την μισθοδοσία της και λεγόμενά της σε εκδήλωση,στην τοποθέτηση του δ/σ κ.Ι.Χονδρολέου.

Ακολούθησε η παρέμβαση του δημάρχου,ο οποίος είπε να κάνουν υπομονή και τα θέματα αυτά να τα φέρουν, μετά του προϋπολογισμούς και απολογισμούς και μη ξεφεύγουν από το θέμα….

Στη συνέχεια απάντησε  η κ.Αναγνωστάκου, και είπε ότι διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε αυτά που είπε,δεν μίλησε για ελλειμματική υπηρεσία,αλλά για αποδεκατισμένη υπηρεσία,γιατί έχουν λήξει οι περισσότερες συμβάσεις.Για το μισθολογικό θέμα που έχει προκύψει τελευταία,είπε ότι πληρώνεται όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ακολούθησαν διάλογοι,οι δ/σ της αντιπολίτευσης είπαν, δεν αμφισβητούν την νομιμότητα της απόφασης,αλλά έθεσαν ζήτημα ηθικής ,από την στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα και κάνουμε αύξηση δημοτικών τελών,κατά πόσο ισχύει ,το «νόμιμο άρα ηθικό».

Στο τέλος, η κ.Αναγνωστάκου,κατάθεσε σχετικό έγγραφο σχετικά με τα παραπάνω,από τους λογιστές και τον Γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΒΚ

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos

Σχόλιο κ..Μαντά- Ερωτήματα & τοποθετήσεις των δ/σ κ.Παπαγιαννόπουλου -Ι.Χονδρολέου-Γ.Λυτρίβη

Σχόλιο δημάρχου & η απάντηση κ.Χ.Αναγνωστάκου

Απάντηση δ/σ,κ.κ Χονδρολέου,Παπαγιαννόπουλου,Λυτρίβη-διάλογοι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here