Αλλάζει η κακή εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων στον δήμο μας…

1

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την κακή εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων στον δήμο μας  , καθώς έγιναν και δηλώσεις, από το νέο πρόεδρο της  επιτροπής αθλητισμού του δήμου μας, κ.Ι.Δαλιάνη.

Επικοινωνήσαμε με το κ.Δαλιανή για μας ενημερώσει για πορεία των εργασιών που γίνονται στα γήπεδα της περιοχής και μας δήλωσε:

Δήλωση Γιάννη Δαλιάνη

Η  νέα δημοτική αρχή, οι αρμόδιοι φορείς σε αγαστή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια ,μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Έγινε εξωτερικός καθαρισμός Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου Αστρους, Αγιου Ανδρέα & Κορακοβουνίου, εξωτερικός  καθαρισμός κλειστού Γυμναστηρίου Αστρους, εσωτερικός καθαρισμός αποδυτηρίων φιλοξενουμένων & διαιτητών (επί τριημέρου) στο δημοτικό γήπεδο Αστρους, καθώς & μερική αποκατάσταση ηλεκτρολογικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Επίσης μεγάλη μάχη με το χρόνο δόθηκε και στο κλειστό γυμναστήριο Αστρους με τα μεγάλα θέματα (θερμοσίφωνες, αποχετεύσεις, καθαριότητας) ώστε να είναι όλα έτοιμα το προσεχές Σάββατο, με  την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ,γιατί τα θέματα που υπάρχουν είναι πολλά και διαχρονικά, συσσωρευμένα προβλήματα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Οι αθλητές, οι παράγοντες και οι τοπικές κοινωνίες τα έβλεπαν φώναζαν αλλά τα προβλήματα παρέμεναν. Οφείλουμε σιγά – σιγά με υπομονή χωρίς μαγικά ραβδιά, όλοι να παλέψουμε για πιο ποιοτικά & ελκυστικά γήπεδα σε πρώτη φάση για τούς πρωταγωνιστές αθλητές.

Γιατί οι αθλητές όταν μπαίνουν σε κόσμιους αγωνιστικούς χώρους τότε η αγωνιστική ψυχολογία τους είναι διαφορετική. Αρκεί όλοι πλέον να σεβόμαστε και να προστατεύουμε αυτούς τους χώρους.

Ο Δήμαρχος κ Καμπύλης Γιώργος τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του για έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό αθλητισμό ,καθώς καθημερινά & ταυτόχρονα αγωνίζεται για έναν καλύτερο και πιο σύγχρονο Δήμο γενικότερα.

Τελειώνοντας μας ενημέρωσε, ότι σταδιακά θα συνεχιστούν οι εργασίες ,εκκρεμούν ακόμα  βαψίματα και ηλεκτρικές εργασίες, καθώς μετά την 1η συνεδρίαση της επιτροπής αθλητισμού,θα γίνουν παρεμβάσεις στο γήπεδο του Ερμή και στα πόλοιπα.

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό με πριν και με το μετά….

Η Εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν!

Η Εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων σήμερα

πόλοιπα.

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό με πριν και με το μετά….

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here