Ανάδοχος για τον δρόμο Αστρος – Λεωνίδιο & Τοποθέτηση πληροφοριακών και πινακίδων σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας

0

Σημαντικές αποφάσεις για την υλοποίηση έργων σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες έλαβε, ομόφωνα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοπονννήσου, στη συνεδρίασή της χθες Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την ανακήρυξη αναδόχου για τα έργα α) βελτίωσης και συντήρησης του επαρχιακού δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου, στην Αρκαδία, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ και β) αποκατάστασης ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία “Ζορμπάς” σε τεχνικά και αντιπλημμυρικά έργα στην Αργολίδα, με εκτιμώμενη αξία σύμβασης: 500.000 ευρώ.

Εγκρίθηκε επίσης η ανακήρυξη αναδόχου για το έργο κατασκευής και τοποθέτησης πληροφοριακών και πινακίδων σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ,

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την δημοπράτηση του έργου σήμανσης και ασφάλισης του οδικού δικτύου στην Κορινθία, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 660.000 ευρώ.

Εξ άλλου, εγκρίθηκε η ανακήρυξη μειοδότη για το έργο αποκατάστασης της βατότητας του επαρχιακού δρόμου Καστρί – Ωριά – Περδικόβρυση, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, όπως επίσης και η δημοπράτηση των έργων διαγράμμισης α) του εθνικού οδικού δικτύου με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ και β) του επαρχιακού οδικού δικτύου, με ισόποσο προϋπολογισμό, στην Π.Ε. Αρκαδίας.

dikaiologitika.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here