Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ.- Το ταμείο της επιχείρησης θα παραμείνει κλειστό

0

Ύστερα της με αριθ. 48/14-03-2020 απόφασης Δημάρχου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, όπως καθορίστηκαν με ανακοινώσεις τις προηγούμενες ημέρες από το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι από σήμερα 16/03/2020 :

  • Αναστέλλονται όλες οι  οι συναλλαγές των πολιτών με φυσική παρουσία τους στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ (εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Βόρειας Κυνουρίας).
  • Το ταμείο της επιχείρησης θα παραμείνει κλειστό και κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές θα μπορούν να εκτελεστούν μέσω τραπέζης (σύστημα Δίας) και ΕΛΤΑ.
  • Για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή όπως αιτήσεις, δηλώσεις βλαβών κ.τ.λ. θα πρέπει πρώτα να διενεργείται κατόπιν τηλεφωνικής  επικοινωνίας και με οποιαδήποτε εξ αποστάσεως δυνατότητα (τηλεομοιοτυπία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).
  • Με φυσική παρουσία θα εξυπηρετούνται μόνο όσες περιπτώσεις κρίνονται ως έκτακτες και επείγουσες.

Τα μέτρα αυτά θα ισχύουν μέχρι νεωτέρας απόφασης.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνα: 2755024182-3

Fax: 2755024181

Email: deyabkin@gmail.com

Τονίζουμε πως κανένα από τα προληπτικά μέτρα δεν μπορεί να αποδώσει αν όλοι δεν προσέχουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους οικείους μας.

Σεβόμαστε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και #μένουμε σπίτι,  για να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

 

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ.

Αναγνωστάκου Χριστίνα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here