Ανακοίνωση του Σωματείου Επαγγελματιών “Ο Καρυτσιώτης” & Σήμερα 17/4 ώρα 6:00 μ.μ, η Γενική Συνέλευση

0

Το Δ. Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών “Ο Καρυτσιώτης”, έπειτα από την διαγραφή του μέλους κα. Γεωργίας Καραματζάνη λόγω πολλών απουσιών από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου και την παραίτηση του αντιπροέδρου κ. Αντώνη Καρκούλη, αποφάσισε και προέβει στην αντικατάσταση τους από τα έως πρότινος αναπληρωματικά μέλη κα. Τσιούλου Χαρίκλεια και κ. Δημήτρη Μπάρλα.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε στα μέλη του συλλόγου την Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου. Τονίζουμε ότι μεσα από αυτή την Συνέλευση θα φέρουμε εις πέρας ακόμα έναν από τους αρχικούς στόχους μας.
Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για την πορεία του Σωματείου.
Η σχετική πρόσκληση:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους ο Καρυτσιώτης καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» στο Άστρος) σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέματα:

1. Εγγραφή του Σωματείου στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΠΟΕΕ).(μυστική ψηφοφορία)
2. Επιλογή της ΠΟΕΕ ως πρωτεύουσας Ομοσπονδίας για το Σωματείο μας.
3. Διαγραφή του Σωματείου από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
4. Τροποποίηση Καταστατικού .Σε περίπτωση μη επίτευξης της κατά το Καταστατικό απαιτούμενης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος

 

ΤΟ Δ.Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here