ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

0

Είμαστε υποχρεωμένοι,παρότι έως και σήμερα δεν ακολουθήσαμε την τακτική των ανακοινώσεων,αφού ως Διοίκηση είμαστε μακριά από τέτοιου είδους πρακτικές,σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου,τους αθλητές μας και τους φιλάθλους μας,να προβούμε σε δημόσια ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα: Χθες(26/1/2019) η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Ερμιόνης.Στο 3ο δεκάλεπτο,2 λεπτά περίπου πριν τη λήξη του,ο Πήγασος βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 41-47.Τότε ο αθλητής της Ερμιόνης με το Νο. 12,Ευστρατίου Παν.,επιχειρεί κατά του αθλητή της ομάδας μας,Γιώργο Κοψαύτη,ένα ύπουλο και εξοντωτικό χτύπημα,το οποίο τον άφησε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους.Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την μετέπειτα έκβαση του αγώνα.Δυστυχώς αυτή η αντιμετώπιση δεν ήταν η μοναδική.Αυτή η αντιαθλητική ενέργεια δεν καταδικάστηκε ούτε από τον προπονητή της Ερμιόνης,παρότι καταξιωμένος πρώην αθλητής.

Η ομάδα μας στέκεται με αξιοπρέπεια,ήθος,πάντα φιλόξενα και με αγωνιστική ευπρέπεια.Έτσι και θα συνεχίσει,χωρίς να ανέχεται πλέον προσβλητικές συμπεριφορές και αδικίες.Δεν διεκδικεί προνόμια,άλλωστε προέχει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών

ΤΟ Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here