Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων στον Δήμο

0

Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου  ενημερώνει τους δημότες ότι η συλλογή των φυσικών δέντρων που χρησιμοποιήθηκαν ως χριστουγεννιάτικα έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου 2020.

Καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους και πρόκειται να το πετάξουν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την αρμόδια υπηρεσία πρασίνου, στα τηλέφωνα 27550 23377 και 27550 22446, προκειμένου να γίνει η συλλογή των δέντρων από την υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικό όχημα του Δήμου θα είναι διαθέσιμο καθημερινά προκειμένου να παραλαμβάνει τα δένδρα από τα σπίτια των δημοτών, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας, από τους ενδιαφερόμενους δημότες.

Τα δέντρα θα θρυμματιστούν μέσω του κλαδοτεμαχιστή που διαθέτει ο Δήμος, από την αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου και η διάθεση των θρυμματισμένων υπολειμμάτων θα γίνεται ως εδαφοβελτιωτικό σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και σε δασικές περιοχές, σε συνεργασία με το δασαρχείο Κυνουρίας  το οποίο θα υποδείξει τις περιοχές αυτές.

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας

Δημήτρης Κατσής

Συνημμένα αρχεία:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here