Αναστολή λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Άστρους την Παρασκευή 27/03/2020

0

Λόγω της πανδημίας από το κορωνοϊό COVID 19 και των πρόσφατων κρουσμάτων και στην περιοχή μας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, σε συνεννόηση με τους παραγωγούς/πωλητές της Λαϊκής Αγοράς του Άστρους και τον πρόεδρό τους, ανακοινώνει ότι ειδικά την Παρασκευή 27.03.2020 δεν θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά του Άστρους, ως προληπτικό μέτρο προστασίας-αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα ενημερώνει εβδομαδιαία τους Δημότες αναφορικά με την λειτουργία ή μη της Λαϊκής Αγοράς του Άστρους, για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα που έχει ανακοινώσει η πολιτεία σχετικά με την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Στους συμπολίτες μας συστήνουμε να παραμείνουν ψύχραιμοι, τηρώντας με αυστηρότητα και με απόλυτη συνέπεια τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Κυρίως, όμως, να παραμείνουν στα σπίτια τους, συμβάλλοντας κι αυτοί με τη σειρά τους στις προσπάθειες του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου».

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, όπως είναι γνωστό ήδη, εκτελεί σχολαστικές απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους (κλειστούς και ανοικτούς), συμπεριλαμβανόμενης και του χώρου της νέας Λαϊκής Αγοράς του Άστρους, και θα συνεχίσει να το κάνει προκειμένου να συμβάλει με τον τρόπο αυτό στην κοινή προσπάθεια αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού.

Θα είμαστε δίπλα στους πολίτες, και ιδιαίτερα σε αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους, όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση λόγω του κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε και πάλι προς όλους ότι o Δήμος Βόρειας Κυνουρίας έχει συστήσει υποστηρικτική δομή προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και να λύνονται τα προβλήματα της καθημερινότητας με συμπαράσταση και βοήθεια από το προσωπικό της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης.

Η καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών γίνεται στα τηλέφωνα: 2755361200 & 2755361213 καθώς και στο e-mail: dikedivk@yahoo.gr.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ