Ανοίγει τις πόρτες του ο αύλειος χώρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους (Σχολή Καρυτσιώτη) και ο χώρος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, έως 31-12-2019.

1

Λειτουργία αρχαιολογικών χώρων και μουσείων με φυλακτικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Σας ενημερώνουμε ότι οι ακόλουθοι αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία είναι ανοικτοί με φύλακα στο κοινό από Τετάρτη έως Δευτέρα, με ωράριο 08.30 – 16.00

Αύλειος χώρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους (Σχολή Καρυτσιώτη) και
χώρος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, έως 31-12-2019.
Τηλ. Επικοινωνίας 27550-23701 και 694793347 (κ. Ελένη Κεραμίδα)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Εφορεία
Αρχαιοτήτων Αρκαδίας (τηλ.: 2710-225243, fax: 2710-242227, e-mail: efaark@culture.gr).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαιρετίζουμε που άνοιξε έστω προσωρινά “ο δρόμος ” για το Μουσείο Άστρους, Δεν καταθέτουμε τα όπλα και δεν χάφτουμε τίποτα , η στάχτη στα μάτια μας μας δυναμώνει, εμείς θα ανοίξουμε οριστικά και αμετάκλητα τον “Ιερό Χώρο ” της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, το σπουδαιότερο εθνικό μνημείο του τόπου μας , και το Μουσείο Άστρους.

    Ο Πολιτισμός, ο Τουρισμός και η πολυπόθητη και πολυσυζητούμενη Ανάπτυξη είναι έννοιες αλληλοδεμένες και ο τουρισμός βοηθάει καταλυτικά η ορθότερα «ζεί» την πολυπόθητη Ανάπτυξη. Η Ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας δεν θα έρθει ποτέ, όταν οι ηγέτες της κοινωνίας μας “δεν κουνάνε τα χέρια τους” … και θα πνιγούμε όλοι μας …περιμένοντας τους διαχειριστές του ΥΠΠΟΑ να κάνουν κάτι που δεν τους αφορά άμεσα και δεν τους ανήκει, τελεία και πάβλα. Η δική τους ανάπτυξη είναι εξασφαλισμένη από τους ιδρώτες του λαού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ