Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας: Σενάριο καραντίνας στο Κρανίδι

0

Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη στο δημαρχείο Ερμιονίδας, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, με επίκεντρο τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι, όπου εντοπίστηκαν αρχικά με μεμονωμένα κρούσματα κορονοϊού και σήμερα οι μαζικοί έλεγχοι εντόπισαν ακόμα 150.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρης, το ξενοδοχείο που λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας έχει μπει σε καραντίνα από τη Μεγάλη Πέμπτη, δεν μπαίνει και δεν βγαίνει κανείς και φυλάσσεται από την Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης στην περιοχή, εάν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά υπάρχει σενάριο καραντίνας στη δημοτική ενότητα Κρανιδίου, με περίπου 10.000 κατοίκους, όπως είπε.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα το απόγευμα, καθώς θα έχει προχωρήσει η ιχνηλάτηση και θα φανεί το αποτύπωμα του ιού στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Μερτύρη, μεταξύ των είκοσι εργαζομένων στο ξενοδοχείο δεν υπήρξε κανένα κρούσμα, ενώ οι 150 που βρέθηκαν θετικοί είναι όλοι ασυμπτωματικοί.

aftodioikisi.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here