Απάντηση Μαντά σε Καμπύλη: Είμαστε σίγουροι ότι αν δεν φέρναμε το θέμα στο Δ.Σ, δεν θα το είχες φέρει εσύ ποτέ…

0

Κύριε Δήμαρχε.

Χρησιμοποιώ τον ενικό, όπως κι εσύ στην ανάρτηση σου.

Είπες πολλές ασύνδετες κατηγορίες στο ΔΣ που επιστρέφουν σε εσένα, αλλά δεν το κατάλαβες, γι αυτό και τις συνεχίζεις στα μέσα.

Εγώ, επειδή δεν έχω κανέναν λόγο να σε βγάλω από τα αδιέξοδα στα οποία έχεις μόνος σου εγκλωβιστεί, λόγω της προσωπικής σου ανεπάρκειας να κατανοήσεις απλά πράγματα, δε θα κρίνω την εισήγηση σου και θα είμαι πολύ σύντομος.

  1. Η πρόταση μας στο προχθεσινό ΔΣ, δεν θα μπορούσε να φέρει κανένα αποτέλεσμα επειδή είχε προηγηθεί η μεθόδευση του Πρόεδρου της Κοινότητας και των συμβουλατόρων του, στην απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου Παραλίου Αστρους. Το κατάλαβαν όλοι εκτός από εσένα. Ρώτα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γι αυτό ζήτησα την αναβολή, προκειμένου να λάβει απόφαση η κοινότητα. Δεν έγινε δεκτή από εσένα.
  2. Η σοβαρότητα ή η επιπολαιότητα των δικών μας χειρισμών, φαίνεται στο συνημμένο έγγραφο 44 σελίδων που υποβάλλαμε στο ΥΠΕΚΑ. Το επισυνάπτω για να το διαβάσουν όλοι. Η δική σου σοβαρότητα είναι ότι, όπως είπες, δεν το ήξερες και δεν το είχες διαβάσει μέχρι προχθές…..
  3. Η ψήφος μας, έχει μια και μόνη έννοια. Ότι περιμένουμε την πρωτοβουλία του Δήμου για την τροποποίηση του Π.Δ. όπως δήλωσες. Αυτό περιμέναμε από την αρχή της θητείας σου, αυτό περιμένουμε ακόμα.

Σου υπενθυμίσω ότι είσαι Δήμαρχος. Είμαστε σίγουροι ότι αν δεν φέρναμε το θέμα στο Δ.Σ, δεν θα το είχες φέρει εσύ ποτέ. Τώρα, δεσμεύτηκες ότι θα το φέρεις. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις και πολύ χρόνο να το φέρεις, μέχρι τη λήξη της θητείας σου.

Παναγιώτης Μαντάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here