Απάντηση του δημάρχου κ.Π.Μαντά για την επίσκεψη του κ.Γ.Καμπύλη στο Κ.Υ Άστρους

0

Ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς ,απάντησε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ,σχετικά με τις κατηγορίες που δέχθηκε  για την λειτουργία του  Κ.Υ Άστρους (δείτε εδώ)κατά την επίσκεψη  του υποψηφίου δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη στο Κ.Υ Άστρους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Οι εκλογές πλησιάζουν!
Οι πυροβολισμοί στον αέρα πυκνώνουν και οι αεράτοι δημαγωγοί εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο…
Όπως πάντα, είμαστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση των δημοτών για τα φλέγοντα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και αυτό θα συνεχίσουμε με κάθε κόστος να κάνουμε. Με ένα μόνο μέσο: Την αλήθεια!
Σχετικά με το Κ.Υ. Άστρους, διαβάζω στην ιστοσελίδα της αντιπολίτευσης του Δήμου μας:
• «Θεωρώ ότι ένας Δήμαρχος πρέπει να είναι υπεύθυνος για όλα και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αρμοδιότητες και να βρίσκει άλλοθι»…
Επίσης διαβάζω:
• «Περιμένουμε να μάθουμε από τον Δήμαρχο, γιατί δεν προχώρησε η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Παναρκαδικού Νοσοκομείου και Κ.Υ. Άστρους για την αξιοποίηση του ασθενοφόρου που δωρίστηκε στον Δήμο μας και παραμένει έως σήμερα παρκαρισμένο».
Τέλος, διαβάζω την 234/2016 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, και συγκεκριμένα την παράγραφο 3 του αποφασιστικού μέρους:
• «Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καμπύλη Γεώργιο του Δημητρίου, ως τακτικό μέλος της τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης της εκτέλεσης του έργου και εποπτείας όλων των όρων της προγραμματικής σύμβασης, με αναπληρωτή του, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βλάχο Χρήστο του Παναγιώτη».
Η φωτογραφία των δύο εκ των τριών μελών της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης, που βρίσκεται κάτω από το κείμενο, δηλαδή του εκπρόσωπου του Δήμου κ. Γ. Καμπύλη και της εκπροσώπου της 6ης ΥΠΕ, κ. Π. Περδικάκη μιλά από μόνη της.
Το τι συζήτησαν, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συζήτησαν για πιθανές ενέργειες που αφορούν τη συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση γιατί ρωτούν τον Δήμαρχο αυτά που οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι να απαντήσουν, να οργανώσουν και να πράξουν, τρία χρόνια τώρα…
Επειδή εγώ:
1. Δεν κρύβομαι πίσω από αρμοδιότητες,
2. Δεν ψάχνω για άλλοθι,
3. Αισθάνομαι υπεύθυνος για όλα, ακόμα και για αυτά που είναι υπεύθυνοι άλλοι,
4. Καθησυχάζω την αντιπολίτευση ότι δεν πρόκειται να διαφημίσω ως «κατόπιν ενεργειών μου» ό,τι έκανα από την πλευρά μου για τη στελέχωση του Κ.Υ. Άστρους με οδηγούς,
Και τέλος, απλά επειδή:
Δεν έχω μάθει να καπηλεύομαι με φωτογραφίες, σχόλια και οποιονδήποτε άλλον «πρόσφορο» τρόπο, την Υγεία και την Παιδεία για προεκλογικούς σκοπούς,
Θα απαντήσω με στοιχεία και έγγραφα στην ιστοσελίδα της Δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, για τις δικές μου, μέχρι σήμερα, ενέργειες ακόμα και αν αυτό όφειλε με βάση τον ορισμό και τις αρμοδιότητές της, να το έχει ήδη κάνει η κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης.
Αλλά είπαμε… αυτή κάνει προεκλογικό αγώνα μέσω F/B…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here