Απάντηση του δ/σ κ.Α.Παπαγιαννόπουλου στον δήμαρχο κ.Γ.Καμπύλη

0

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΜΠΥΛΗ

Σε συνέχεια των όσων ανέφερε ο Δήμαρχος Γεώργιος Καμπύλης σε τοπικό μέσο για το μισθό μου στην Κοινωφελή Επιχείρηση τα τελευταία έτη έχω για ακόμα μια φορά να δηλώσω τα εξής:

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Καμπύλης μπροστά στον πανικό του και το άγχος του από την πρόσφατη απόφαση που πήρε και αφορά στην αύξηση των δημοτικών τελών για την οποία υπήρξε καθολική κατακραυγή και την αύξηση μισθού της Προέδρου της ΔΕΥΑΒΚ είναι φανερό ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον δημότη της Βόρειας Κυνουρίας και  επιδίδεται στο προσφιλές για αυτόν άθλημα του λαϊκισμού, της λάσπης και της παραπληροφόρησης.

Ο κύριος Καμπύλης λοιπόν είτε δεν γνωρίζει να διαβάζει συμβάσεις και τους όρους των είτε νομίζει ότι απευθύνεται σε αδαείς και ανόητους υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους.

Να ξεκαθαρίσω λοιπόν για ακόμα μια φορά ότι το ποσό στο οποίο αναφέρθηκε ότι λάμβανα ως αμοιβή ετησίως από την Κοινωφελή Επιχείρηση  (€ 24.800,00) φυσικά και δεν αντιστοιχούσε ολοκληρωτικά σε εμένα. Ένα μεγάλο μέρος του ποσού αυτού απέδιδα σε συνεργάτιδά μου προκειμένου να κάνει τη διοικητική δουλειά  που κάνει τώρα η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του Δήμου την οποία προσφάτως προσέλαβε ο ίδιος. Φυσικά όλα τα παραστατικά και οι καταθέσεις στην Τράπεζα από εμένα προς τη συνεργάτιδά μου είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε. Το πραγματικό ποσό λοιπόν ποσό που μου αναλογούσε αφαιρώντας φόρους είναι περίπου € 4.000,00 πλέον ΦΠΑ ετησίως.

Όταν λοιπόν ο κος Καμπύλης αναφέρει ότι μείωσε τη δαπάνη του λογιστή από € 24.000,00 στις € 4.000,00 ξεχνάει σκόπιμα να τονίσει ότι για τη διοικητική δουλειά την οποία εγώ είχα επωμισθεί και δεσμευθεί να πραγματοποιώ προσέλαβε ειδική συνεργάτη και άρα το κόστος για την επιχείρηση είναι σχεδόν το ίδιο.

Και εννοείται ότι αφού το ανέφερε όποτε θέλει μπορεί να βάλει οποιονδήποτε ορκωτό λογιστή να ελέγξει τα οικονομικά της επιχείρησης και να δει σε τι κατάσταση την παρέλαβα και σε τι κατάσταση την παρέδωσα.

Δεν μου κάνουν καμία εντύπωση όμως τα λεγόμενα και η συμπεριφορά του, τα ίδια έκανε ο ίδιος και μέλη της παράταξής του απέναντι στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου και προεκλογικά για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.

Το ήθος και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν τον ακολουθήσω στον κατήφορο που έχει πάρει, και είναι ακόμα η αρχή…

 

Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος

Λογιστής – Φοροτεχνικός, Οικονομολόγος MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here