Αποδοχή του Β1 σταδίου της μελέτης “Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας”

0

Με την υπ’ αριθμ. 265/2017 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα: Περί αποδοχής του Β1 σταδίου της μελέτης “Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας” αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Αποδέχτηκαν και ενέκριναν το Β1 Στάδιο της Μελέτης με τίτλο «Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», που περιλαμβάνει την Χωροταξική – Πολεοδομική Μελέτη και την Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας, με ανάδοχο μελετητή την σύμπραξη γραφείων μελετών «Γρηγόριος Δάνου – Όλγα Βαφειάδου – Γεώργιος Σπυριδόπουλος – Ευαγγελία Αλεξανδρή – Κωνσταντίνος Δριστάς». Η έγκριση του Β1΄Σταδίου (ενδιάμεσο στάδιο) της Μελέτης με τίτλο «Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», αποτελεί και προσωρινή παραλαβή του σταδίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του Ν.3316/2005.

2. Δίνεται εντολή προς τον Ανάδοχο Μελετητή για την έναρξη των εργασιών του Β2 Σταδίου της Μελέτης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11.4 της προκήρυξης.

3. Εγκρίθηκε η χορήγηση παράτασης στη συνολική προθεσμία εκπόνησης της μελέτης, διάρκειας οκτώ (8) μηνών [έξι (6) μήνες για την εκπόνηση και δύο (2) μήνες για τις εγκρίσεις από τις συναρμόδιες υπηρεσίας], δηλαδή μέχρι τις 06-10-2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11.4 της προκήρυξης.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της απόφασης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here