Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

0

Φίλες και φίλοι σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε, δίνοντας το δικό σας χρώμα, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος μας, με την ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και τους εξής Συλλόγους του Δήμου μας.  Τον Σύλλογο των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ανδρέα – Πραστού, τον Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου και την Κοινότητα Ξηροπηγάδου.

Κέφι, τραγούδια, χορός και ξεγνοιασιά για μικρούς και μεγάλους!

Την Κυριακή 23/2/2020 και ώρα 11:30 ανοίγει το πρόγραμμα με παρέλαση μασκαράδων, στο Παράλιο Άστρος, από την οδό Καλλίτση κατά μήκος Ζαφειροπούλου με προορισμό την κεντρική πλατεία, όπου θα έχει χορό και προσφορά εδεσμάτων.

Το τελευταίο τριήμερο των αποκριών το κέφι κορυφώνεται με τις καρναβαλικές παρελάσεις!

Το Σάββατο 29/2 και ώρα 18:30 σας περιμένουμε στο Αστρινό Καρναβάλι με παρέλαση καρναβαλικών ομάδων, μουσική και ξέφρενο χορό!

Την Κυριακή 1 Μαρτίου είναι ένα απόγευμα γεμάτο χορό και ξεφάντωμα!

Στις 18:00 ξεκινάμε με την κεντρική πλατεία Αγίου Ανδρέα όπου θα γίνει παρέλαση αρμάτων και μασκαράδων με πολύ κέφι, χορό και μουσική!

Και στις 19:00 στην κεντρική πλατεία Κορακοβουνίου λέμε «Περί Ορέξεως Κολοκυθόπιτα» με παρέλαση μασκαράδων και αρμάτων με δωρεάν φαγητό και χορό ως το πρωί!

Τον κύκλο των εκδηλώσεων κλείνει η «Γιορτή Αφανού». Σας περιμένουμε στις 19:00 στην είσοδο του Ξηροπηγάδου, στη θέση ¨Χαντάκι¨ με άφθονους μεζέδες, χορό και πολύ κέφι!

Συνημμένα αρχεία:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here