Απολύμανση χώρων στον Πραστό ,στα πλαίσια περιορισμού της διασποράς του covid 19

0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απολύμανση χώρων στα πλαίσια περιορισμού της διασποράς του covid 19

Μετά από κάποια θετικά κρούσματα covid 19 (κορωνοϊού) που ανιχνεύτηκαν σε Δημότες της Κοινότητάς μας, προβήκαμε άμεσα ως Κοινότητα σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, στα δέοντα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού:

Ειδικό συνεργείο του Δήμου μας έκανε σήμερα απολυμάνσεις χώρων συνάθροισης πολιτών, δίνοντας περισσότερο έμφαση στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος της ενορίας Πραστού λόγω των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε.
Θα συνεχίσουμε τις απολυμάνσεις των προαναφερθέντων χώρων και τις επόμενες ημέρες για τον περιορισμό της διασποράς του covid 19 (κορωνοϊού).
Ευελπιστούμε να μην έχουμε περαιτέρω εξάπλωση και να μην ανιχνευτούν νέα κρούσματα στην ενορία μας και στο χωριό μας.
Θέλουμε να εφησυχάσουμε τους δημότες μας ότι η Κοινότητα και ο Δήμος θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, επισημαίνουμε ότι πρέπει όλοι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να επιδεικνύουμε την δέουσα προσοχή και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.
Θα επιδιώξουμε, σε συνεργασία με το Δήμο μας, Το Κέντρο Υγείας Άστρους και τους αρμόδιους φορείς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να επισκεφτεί σύντομα το χωριό μας για λήψη προληπτικών δειγμάτων (τεστ) ανίχνευσης κορωνοϊού, θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.
Σας Ευχόμαστε
Χρόνια πολλά
Καλό Πάσχα
Καλή Ανάσταση
Υγεία σε όλους σας
και στις Οικογένειές σας
Πραστός 30 Απριλίου 2021
Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού
Δημήτριος Σταμ. Πετρής
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here