«Απολύονται 2.000 επικουρικοί γιατροί και 1.000 γιατροί του ΠΕΔΥ» «Στη Δημητσάνα φεύγει παρασκευάστρια και κοντεύει να κλείσει το Κέντρο Υγείας»

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2018

«Απολύονται 2.000 επικουρικοί γιατροί και 1.000 γιατροί του ΠΕΔΥ»
«Στη Δημητσάνα φεύγει παρασκευάστρια και κοντεύει να κλείσει το Κέντρο Υγείας»

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» (Μ.Αναστασοπούλου-Δ.Οικονόμου):

Καταδικάζω απολύτως το τρομοκρατικό χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ». Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό προς όλους, δεν ανήκει ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη ΝΔ. Δεν είναι ούτε προοδευτικό, ούτε συντηρητικό αγαθό και δεν έχει πρόσημο. Γι’ αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε έρμαιο ούτε των ακροδεξιών, ούτε των ακροαριστερών. Άρα, η Κυβέρνηση δεν πρέπει να στοχοποιεί κανέναν άμεσα ή έμμεσα, επιτρέποντας να το εκμεταλλεύεται η ακροδεξιά ή η ακροαριστερά. Πολλά κυβερνητικά στελέχη συχνά στοχοποιούν πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι στη συνέχεια γίνονται συχνά στόχοι και τρομοκρατικών επιθέσεων. Δεν λέω ότι ο ένας υποκινεί τον άλλον, όπως έλεγε ο κ. Καμμένος ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι αρχηγός της «17Ν», αλλά η πολιτική στοχοποιήση μπορεί να δώσει αφορμές σε διάφορους.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη και καμία εμπιστοσύνη στον κ. Καμμένο. Θέλω να αναγνωρίσω ως ένα από τα ελάχιστα θετικά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι ο κ. Αποστολάκης παρέμεινε τόσα χρόνια στη θέση αυτή. Ο λόγος του κ. Αποστολάκης έχει μεγάλη αξία και βαρύτητα – του κ. Καμμένου καμία. Ο κ. Καμμένος είναι ένα λάθος, ενώ ο κ. Αποστολάκης είναι μια επιτυχία.
Η κατάσταση στο χώρο της υγείας είναι δραματική. Σας αναφέρω χαρακτηριστικά ότι από το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας μετατέθηκε η παρασκευάστρια βιοχημικού εργαστηρίου, πιθανότατα με κομματική παρέμβαση και οι εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες της γύρω περιοχής δεν μπορούν να κάνουν μια απλή εξέταση αίματος και αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Τρίπολη που απέχει 100 χλμ.
Αυτές τις μέρες, απολύονται 2.000 επικουρικοί γιατροί και 1.000 γιατροί των ΠΕΔΥ και των νοσοκομείων. Η Κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ανανεώσει τις συμβάσεις τους. Αν δεν γίνει αυτό τα νοσοκομεία θα έχουν τεράστιο πρόβλημα.
Ενόψει των εορτών, σας καλώ στην Αρκαδία για μια μεγάλη απόδραση σε μικρή απόσταση από την Αθήνα. Να επισκεφθείτε τα γραφικά χωριά μας, να θαυμάσετε τις φυσικές ομορφιές, να δοκιμάσετε τα τοπικά μας προϊόντα και να συμμετέχετε στις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here