«Απορρίπτουμε συνειδητά την επιχειρούμενη χειραγώγηση, επιλέγοντας τους αληθινούς και ικανούς».

0

Άρθρο της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Αντωνίας Μπούζα

«Απορρίπτουμε συνειδητά την επιχειρούμενη χειραγώγηση, επιλέγοντας τους αληθινούς και ικανούς».

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 Μαΐου είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να απομακρυνθούμε από τις στείρες κομματικές επιρροές και τα ψευτοδιλήμματα, που εντέχνως κάποιοι με προφανείς λόγους, προσπαθούν να περάσουν στην κοινωνία, για να εγκλωβίσουν ψευδεπίγραφα τους πολίτες.

Όμως οι πολίτες της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, προσανατολίζονται να …..
επιλέξουν τις αυτοδιοικητικές αρχές που θα τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα 4 έτη, με άλλα κυρίαρχα στοιχεία, όπως ουσίας, εμπειρίας, γνώσεων, ικανοτήτων και παραχθέντος έργου.

Θα απορρίψουν μηδενιστικές προσεγγίσεις, διχαστικό λόγο, ανεύθυνους πολιτικούς που σε κρίσιμες στιγμές αποποιούνται των ευθυνών της θέσης που κατέχουν και όσους πορεύονται με ασαφή λόγο, θολή σκέψη και εμφανή άρνηση συνεννόησης .
Θα απορρίψουν όσους προσπαθούν να εκμεταλλευθούν δολίως την ανάγκη της κοινωνίας για πολιτική αλλαγή και όσους επιλεγούν να εκμεταλλευθούν προς όφελος τους, ακόμη και τις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, δήθεν ταυτιζόμενοι με υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Ξεκάθαρα λοιπόν τονίζουμε.

Αυτές οι εκλογές ΔΕΝ είναι πολιτικές εκλογές, είναι εκλογές ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Ειναι εκλογές όπου κρίνεται το έργο ΟΛΩΝ μας, κρίνεται η εν γένει συμπεριφορά μας, η αξιοπιστία μας, η ικανότητα διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων, η φερεγγυότητα μας και η συνέπειά μας.
Προς τούτο, είναι αναγκαία η απομάκρυνση από λογικές απλής διαχείρισης και η αναζήτηση οραματικής και καινοτόμας σκέψης για το μέλλον του τόπου μας.
Οι διορισμένοι Νομάρχες και Περιφερειάρχες που επιβάλλονταν παλιά στην κοινωνία, αντιπροσωπεύουν το μακρινό χθες, αντιπροσωπεύουν το αγκυλωτικό και αναχρονιστικό πρόσωπο της εξουσίας που όλοι… μα όλοι οι Νεοέλληνες αποστρέφονται .

Η άκομψη προσπάθεια επαναφοράς τους, ενοχλεί τους δημοκράτες και σκεπτόμενους πολίτες.
Λέμε λοιπόν ένα βροντερό ΝΑΙ στην ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Ναι στην ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση
Ναι στους περήφανους ανθρώπους που σέβονται τους πολίτες και παραμένουν αληθινοί , υπερασπιζόμενοι με όποιο κόστος τα συμφέροντά τους .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here