ΑΣΕΠ | Τρεις μόνιμες θέσεις για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Αρκαδία! & Για το Μουσείο του Άστρους!…

2

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στάλθηκε η 8Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για την Αρκαδία προβλέπονται τρεις μόνιμες θέσεις και συγκεκριμένα…

 • Μία θέση ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ- ΠΛΗΡΟΦ/ΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ για το Μουσείο και τους αρχαιολογικούς χώρους του Άστρους
 • Μία θέση ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ- ΠΛΗΡΟΦ/ΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ για τους αρχαιολογικούς χώρους της Μεγαλόπολης και την Αρχαιολογική Συλλογή και
 • Μία θέση ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ- ΠΛΗΡΟΦ/ΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ για το Μουσείο και το χώρο της Λυκόσουρας

Περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ!

.kalimera-arkadia.gr/

Και για το Μουσείο του Άστρους! αλλά μέχρι τότε…υπογράφουμε και απαιτούμε,το καθημερινό άνοιγμα του, με αποσπασμένο προσωπικό …ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ

στην σχετική φόρμα και πατάμε ΥΠΟΒΟΛΗ &  Επίσης, σας ενημερώνουμε και σας παρακαλούμε και εσάς με την σειρά σας. να ενημερώσετε, τους ηλικιωμένους του περιβάλλοντος σας.( που δεν γνωρίζουν από υπολογιστές,)ότι θα μπορούν να υπογράφουν χειρόγραφα,σε συγκεκριμένες φόρμες συλλογής υπογραφών, που θα διατίθενται σε καφενεία,φαρμακεία,φούρνους,super market.εκκλησίες κ.λ & στα γύρω χωριά του δήμου μας…

Σημείωση: ΠΡΟΣΟΧΗ Υπογράφουμε μόνο μια φορά,είτε ηλεκτρονικά είτε χειρόγραφα.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία  ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ  & τις 20/6/18

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ & ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την υπουργό Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου , την υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά , την κ.Μυρτώ Παινέση ,την Γενική Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ Βλαζάκη Ανδρεαδάκη Μαρία , ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού k.Βαγγέλη Πολίτη – Στεργίου και επίσης ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας .

  Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους φίλους μας και ενεργούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας,τα μέλη φίλους μας του Συλλόγου Φίλοι του Μουσείου Άστρους, τον πρόεδρο του Συλλόγου φίλο και σεβαστό δάσκαλο μας κ. Τάκη Κουτίβα και τον επίσης σεβαστό καθηγητή μας κ. Κ. Κατσιμάνη , για ότι προσέφεραν. Χωρίς την δική τους ενεργό παρουσία και ενδιαφέρον θα υπήρχε μεγαλύτερη στραβομάρα και στενοκεφαλιά.

  Ας μην ξεχνάμε την προσφορά στο δημόσιο διάλογο και την φιλοξενία του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το astros-kynourianews.gr, και ιδιαίτερα τον Φώτη Τζιβελόπουλο ,το Astros News- Ο παλμός του Άστρους, Το Άστρος της Θαλάσσης και το ArcadiaPortal.gr.

  H φιλοξενία και η προσφορά τους στο δημόσιο διάλογο είναι αξιέπαινη και ανυπολόγιστη.

  Δεν ευχαριστούμε τις προισταμένες της ΕΦΑΑΡΚ και της ΓΔΑΠΚ , έκαναν άθελα τους μεγάλη ζημιά πολλά χρόνια , ούτε τους αιρετούς μας, που με έργα τους μας λένε , δεν τους ενδιαφέρει τι θέλει και τι απαιτεί η τοπική κοινωνία μας, ούτε τους ενδιαφέρει ο “Ιερός Χώρος “ της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων.

  Ας μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα , θα επαγρυπνούμε και θα επιμένουμε , μέχρι να πάρουμε πίσω όλα αυτά που είναι δικάμας και σήμερα απαιτούμε, όλα τα εμπόδια κατάρεψαν , αλλά δεν έφυγαν οριστικά.

  Θυμίζουμε στους αρμοδίους , μην το ξεχάσουν.

  “Ο «Ιερός Χώρος » πριν το κλειδοαμπάρωμα της ντροπής ήταν ανοικτός και προσβάσιμος διακόσια χρόνια και έμεινε εδώ, δεν έπαθε τίποτα Στον «Ιερό Χώρο» υπάρχουν 4 τοίχοι, μια επιγραφή της αρχαιολογικής υπηρεσίας , 4 πεύκα, 2 κυπαρίσια και 1 ακακία , τίποτα άλλο δεν υπάρχει σε αυτό τον χώρο, δεν υπάρχουν ούτε «αρχαία γλυπτά και αρχιτεκτονικά μέλη”

  Στην νέα εποχή αργά η γρήγορα το κράτος θα σταματήσει να φυλάει 4 τοίχους και όλοι πρέπει να καταλάβουμε την νέα πραγματικότητα, πως πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα και «να κάνουμε ότι μπορούμε» , αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν έθνος.

  Με ποιό απλά λόγια ,αν δεν έχουμε χρήματα , πρέπει να αποφασίσουμε αν θα κλειδοαμπαρώσουμε τον Ιερό Χώρο για πάντα η θα ανοίξουμε το χώρο χωρίς φύλακες και προισταμένους. O κοινός νους αργά η γρήγορα θα επικρατήσει και ο Ιερός Χώρος θα ανοίξει οριστικά και αμετάκλητα”

 2. Προσθέτουμε

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την Ειδική Επιστήμονα, Συνήγορος του Πολίτη κ. Μυρτώ Παινέση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ