Ασφαλτόστρωση του δρόμου, εισόδου parking από την πλατεία και εξόδου…

0

Ένα έργο καθημερινότητας που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες, στο κέντρο του Άστρους! Μιλάμε για την ασφαλτόστρωση του δρόμου εισόδου προς το “δημοτικό parking” από την πλατεία και εξόδου,όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Είναι μία παρέμβαση “θετική” για την σωστή λειτουργία του“δημοτικού parking”,καθώς λύνεται εν μέρει η στενότητα του δρόμου και η αποφυγή κινδύνου ατυχήματος με την μειωμένη  ορατότητα που υπήρχε  στην έξοδο μέχρι σήμερα…και βέβαια μέχρι την οριστική λύση ,όπου πρέπει να γίνει ο δρόμος απέναντι από το parking και να βγει στην ραχούλα, μετά από τις απαλλοτριώσεις, που πρέπει σύντομα να προχωρήσουν.

Βέβαια τα “πηγαδάκια της πλατείας”κάνουν λόγο για “προεκλογικά έργα” και ότι δεν υπάρχει απόφαση για αυτό το έργο!…Εμείς όπως  προαναφέραμε,το χαρακτηρίζουμε ότι είναι ένα έργο καθημερινότητας, που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, καθώς και η λύση του κυκλοφορικού στο κέντρο ,που ήδη έπρεπε να έχει γίνει και να έχουν παρθεί  γενναίες αποφάσεις!!…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here