Αφιέρωμα στον Κοψαύτη (photos & videos)

0

Συνεχίζουμε τα αφιερώματα μας, οπού μετά τον Μπουτσικάκη σειρά έχει ένας από τους πιο καταξιωμένους αθλητές που έχει βγάλει η περιοχή σε όλα τα σπορ. Πρόκειται για τον Γιώργο Κοψαύτη, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και έχει κάνει πλούσια διαδρομή στα μπασκετικά παρκέ σε όλη του την καριέρα, με μεγαλύτερο επίτευγμα την συμμετοχή στην Α1.

Όσον αφορά την καριέρα του, έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες οι οποίες είτε έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα είτε έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές πορείες. Πιο αναλυτικά :
  • Ξεκίνησε από τον Πήγασο από τα παιδικά του χρόνια έως το 2006 όπου κατέκτησε πρωταθλήματα το 2002 και το 2004 και αγωνίστηκε για 2 χρονιές στην Γ’ Εθνική, ενώ ύστερα από την συνένωση του Πήγασου με την ΑΕΚ Άργους αγωνίστηκε για ακόμα 2 χρονιές στην Γ’ Εθνική.
  • Έπειτα αποτέλεσε παίκτης του Αρκαδικού για συνολικά 7 χρόνια (2008-10, 2011-12, 2013-2017) εκεί όπου αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική, στην Α2 αλλά και στην Α1 κατακτώντας πολλές ανόδους και τα περισσότερα ρεκόρ της ομάδας με το κυριότερο του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της ενώ επιτέλεσε για αρκετές χρονιές αρχηγός της με αποκορύφωμα την Α1.
  • Παράλληλα είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2010-11 στην ΑΕΚ Άργους στην Α2 πραγματοποιώντας καλή πορεία.
  • Ενώ έχει αγωνιστεί και τη σεζόν 2012-13 στην ΑΕΚ Αθηνών στην Β’ Εθνική, η οποία είναι και η πιο ιστορική ομάδα όπου υπήρξε παίκτης της, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά βαρόμετρα αυτής της ομάδας κατακτώντας την άνοδο στην Α2.
Ωστόσο τη χρονιά 2016-17 ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός για 2 χρόνια, επιστρέφοντας έτσι πέρυσι στην ομάδα μας όπου αγωνίζεται έως και τώρα.
Συνοπτικά έχει αγωνιστεί 5 χρόνια στην Γ’ Εθνική, 2 στην Β’ Εθνική , 6 χρόνια στην Α2 και 1 χρόνο στην Α1. Με λίγα λόγια αποτελούσε έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες τη δεύτερης τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα, πράγμα που είναι από μόνο του σπουδαίο. Συμπερασματικά λοιπόν διακρίνει κάποιος εύκολα πως πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η περιοχή μας και αυτό αποτελεί τιμή για την ομάδα μας, να υπάρχει δηλαδή στις τάξεις της ένας άνθρωπος τέτοιου βεληνεκούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here