Αύριο στις 10π.μ. θα γίνει live λήψη αναρρίχησης στους καταρράκτες της Λεπίδας στον Αγιάννη – Έναρξη της Τουριστικής Περιόδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

0

Aimage.pngύριο στις 10π.μ. θα γίνει live λήψη αναρρίχησης στους  καταρράκτες της Λεπίδας στον Αγιάννη Αρκαδίας για την ανάδειξη του τόπου και των εναλλακτικών δράστηριοτήτων που προσφέρει η Αρκαδία.

Με εκτίμηση,

Βίβιαν Μανωλέσου

Η πρόεδρος για 

“Ξένιος Κύνουρος”

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλωσορίζει το άνοιγμα της τουριστικής σαιζόν και βάζει τη δική της σφραγίδα με μια ξεχωριστή δράση.

Το Σάββατο,  15 Μαΐου και ώρα 10:00 το πρωί, συνεισφέροντας στην όλη προσπάθεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, οργανώνει μια ποικιλόμορφη εκδήλωση βάζοντας ορισμένα σημεία αναφοράς στον χάρτη της Πελοποννήσου και θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και την εναλλακτικότητα των δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στα μέρη της.

Για πρώτη φορά, σε LIVE διαδοχικές συνδέσεις θα εξελιχθεί μια δράση – διάρκειας μιας ώρας- που θα εκτείνεται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από την Κορινθία, ακολουθεί μια διαδρομή που περνά από Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και έχει ως τελευταίο σταθμό τη Μεσσηνία.

Στη διάρκειά του θα γνωρίσουμε περιοχές και δραστηριότητες που θα εξελίσσονται, όπως bungee jumping, περιπατητικός τουρισμός ποδήλατο βουνού, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, rafting, κατάβαση φαραγγιών, αναρρίχηση, πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, θαλάσσιο κανό, ιππασία και άλλες εκπλήξεις στις απευθείας συνδέσεις με τις περιοχές! Άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον κάθε χώρο θα μεταδώσουν εμπειρίες, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια αυτού του είδους τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η Περιφέρεια και η χώρα μας.

Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 11 το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ελεύθερα μέσω των καναλιών Youtube,  Facebook και Instagram της ιστοσελίδας Μythical Peloponnese της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δράσεις που δημιουργούν συναισθήματα και εμπειρίες δεμένες με την Ελλάδα, και, τις οποίες μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης επιλέγοντας το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας ως προορισμό.

Προβάλουμε τους φυσικούς μας πόρους με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και δημιουργούμε τουριστικά προϊόντα και μοναδικές επιλογές για όλους τους επισκέπτες μας! Σας περιμένουμε σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συντονιστείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου στο YouTube:   https://www.youtube.com/watch?v=E1zRA4UiLWM

αλλά στα τουριστικά social media της Περιφέρειάς μας

FacebookMythical Peloponnese και Instagram: mythicalpeloponnese για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση.

Έχετε το ελεύθερο και φυσικά είναι ευπρόσδεκτο να κάνετε κοινοποίηση τη σχετική ανάρτηση των τουριστικών social media της Περιφέρειας και στους δικούς σας λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ολόψυχα καλή τουριστική σαιζόν

Με εκτίμηση,

Άννα Καλογεροπούλου

Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here