Βασίλης Μίχος: Υποψήφιος δ/σ με την «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

0

<<Να γιατί στηρίζω τον Γεώργιο Καμπύλη>>

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας που θέλουμε να ονειρευόμαστε δεν είναι μακριά. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε  όσο πιο σκληρά γίνεται για το καλό των συμπολιτών μας  και γενικότερα του Δήμου μας.  Για το καλό των παιδιών μας.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι κρίσιμο να αντιληφθούμε τις ευκαιρίες και προοπτικές που ανοίγονται για τον Δήμο μας, αλλά και τις προκλήσεις που θα κληθούμε να διαχειριστούμε στο άμεσο μέλλον. Στο νέο διαμορφωμένο περιβάλλον έχουμε ανάγκη από Δημοτικούς Συνδυασμούς, Δημοτικό Συμβούλιο και Δημοτική Αρχή που να τοποθετούνται «υπέρ» και όχι «κατά».
Που αναγνωρίζουν το θετικό έργο (Πόσο και ποιο άραγε είναι αυτό στα 9 χρόνια θητείας τις σημερινής Δημοτικής Αρχής) που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.  Ταυτόχρονα όμως, τάσσονται «υπέρ» της επανεκκίνησης του Δήμου μας, με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, ανεξαρτήτως συνδυασμού και κομματικής τοποθέτησης.

Η πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη  “να μην συνεχίσουμε να μένουμε θεατές στην ίδια μας τη ζωή και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά να μπούμε μπροστάρηδες για την ανάπτυξη του Δήμου μας”, με καλύπτει απόλυτα ως στόχος και ως σκοπός- κάνοντας με να αισθάνομαι την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο αυτονόητη. Ως δημότης που ζω και δραστηριοποιούμαι, με ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μου, όχι ως παθητικός θεατής αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται, κερδίζει!

Που είναι «υπέρ» της μεγιστοποίησης της ωφέλειας για τον Δήμο μας  και των πολιτών.
Που είναι «υπέρ» στοχευόμενων αναπλάσεων στα χωριά  του Δήμου μας, που θα αλλάξουν την εικόνα τους και θα βελτιώσουν το οικιστικό περιβάλλον.
Που είναι «υπέρ» της αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, τόσο για την μείωση του κόστους παραγωγής των προσφερόμενων δημοτικών υπηρεσιών, όσο και της βελτίωσης της ποιότητας τους. Που είναι «υπέρ» της ανάπτυξης του τοπικού εμπορικού κλάδου. Που είναι «υπέρ» της αναβάθμισης των κοινωνικών δομών του Δήμου και της δημιουργίας νέων.
Που είναι «υπέρ» της αξιοποίησης όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων και εργαλείων και τη κατεύθυνση των πόρων για την στήριξη τοπικών αναπτυξιακών στρατηγικών.
Που είναι «υπέρ» της αντιμετώπισης της τοπικής ανεργίας μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων.
Που είναι «υπέρ» της αντιμετώπισης του Δημότη ως Πολίτη και όχι ως εκλογικού Πελάτη.
Που είναι «υπέρ» ευρύτερων συνεργασιών και συναινέσεων.
Το πάθος μου για έναν όμορφο Δήμο βασίζεται σε ένα πολύ δυνατό συναίσθημα αγάπης, ένα συναίσθημα που μου το διόγκωσε και που μου το μετέδωσε -εν πολλοίς- ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης. Ωστόσο για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του συνόλου των στόχων μας ,  “δεν φτάνει να στοχεύεις καλά, αλλά πρέπει να τεντώνεις  το τόξο  με όλη σου την δύναμη”.

Και σε αυτό το σημείο συμβάλλουμε όλοι εμείς που τον υποστηρίζουμε  στο έργο του.

Ένα καθαρό όραμα, με την υποστήριξη ενός ξεκάθαρου σχεδίου δίνει στον άνθρωπο μια φοβερή αίσθηση αυτοπεποίθησης και προσωπικής δύναμης . Ο Γιώργος Καμπύλης μας εμπνέει πραγματικά σε αυτή την προσπάθεια.

Για αυτό δηλώνω “παρών” στο προσκλητήριο του Γεωργίου Καμπύλη  για ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που θα μετριέται με έργα και πράξεις.

 

Βασίλης Μίχος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

<< Πρωτοβουλία Αλλαγής -Γεώργιος Καμπύλης>>

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here