Βρήκαν σκελετωμένο σκυλάκι στον δρόμο προς Π. Άστρος…Άλλο ένα θλιβερό γεγονός που αναδεικνύεται το μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων

0

Χθες το πρωί ενημερωθήκαμε για ένα σκελετωμένο σκυλάκι που περπατούσε με δυσκολία μέσα στο δρόμο της μεγάλης ευθείας προς το Άστρος με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα. Όταν μέλη του συλλόγου πήγαν στο σημείο δεν το βρήκαν.

Πιθανότατα να είχε κρυφτεί αφού εντοπίστηκε το απόγευμα ξαπλωμένο και ανήμπορο στον κάδο απορριμμάτων. Όταν πλησιάσαμε σήκωσε το κεφαλάκι του βγάζοντας μια δυνατή κραυγή φόβου με όση δύναμη του είχε απομείνει. Είναι πολύ αδύναμος και γεμάτος τσιμπούρια. Τώρα φιλοξενείται από το σύλλογο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μεταφερθεί άμεσα στο κτηνιατρείο για εξετάσεις.

Χθες το πρωί ενημερωθήκαμε για ένα σκελετωμένο σκυλάκι που περπατούσε με δυσκολία μέσα στο δρόμο της μεγάλης ευθείας προς το Άστρος με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα. Όταν μέλη του συλλόγου πήγαν στο σημείο δεν το βρήκαν. Πιθανότατα να είχε κρυφτεί αφού εντοπίστηκε το απόγευμα ξαπλωμένο και ανήμπορο στον κάδο απορριμμάτων. Όταν πλησιάσαμε σήκωσε το κεφαλάκι του βγάζοντας μια δυνατή κραυγή φόβου με όση δύναμη του είχε απομείνει. Είναι πολύ αδύναμος και γεμάτος τσιμπούρια. Τώρα φιλοξενείται από το σύλλογο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μεταφερθεί άμεσα στο κτηνιατρείο για εξετάσεις.

Δημοσιεύτηκε από Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli Animal Shelter, GR στις Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here