Γυρίσματα του ντοκιμαντέρ ΤΟΠΟΣΗΜΑ με θέμα τις Εθνοσυνελεύσεις του Επαναστατημένου Έθνους

1

Από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ ΤΟΠΟΣΗΜΑ, της Δημόσιας τηλεόρασης, με θέμα τις Εθνοσυνελεύσεις του Επαναστατημένου Έθνους που θα μεταδοθεί τις επόμενες μέρες από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3. Προβάλλουμε τον τόπο μας και την ιστορία του!

#vkbrosta

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Μπράβο έξοχη και ουσιαστική ενέργεια. , ο κοινός νους τελικά θα επικρατήσει.

  Αλλά περιμένουμε και τα αυτονόητα , ας τα «ξαναθυμίζουμε» σε όλους και ας λέμε και “τα σύκα σύκα και τα πράγματα με το όνομα τους”.

  «Έχουμε ρωτήσει θεσμικά το δήμο μας και περιμένουμε υπομονετικά και ευγενικά τον κοινό νου.

  Πότε θα αναρτήσετε σύμφωνα με το τουριστικό πρόγραμμα σας ,στην ιστοσελίδα του δήμου δύο φωτογραφίες με δύο λέξεις, την πινακίδα του «Ιερού Χώρου» της Β’ Εθνοσυνέλευσης και την πλάκα της σχολής Καρυτσιώτη στον Αγιάννη?»

  Δεν πιστεύουμε ότι τα σπουδαιότερα αξιοθέατα του δήμου μας για να αναφέρονται στη ιστοσελίδα του δήμου μας είναι το Λιμάνι Αγίου Ανδρέα , το Ελληνικό (ή Τειχιό) , τα ερείπια του Κάστρου της Ωριάς ,τα Φαράγγια της Μαζιάς και της Ζαρμπάνιτσας,

  Είναι επίσης το Αρχαιολογικό Μουσείο ¨Αστρους, μέχρι σήμερα δεν είναι στην ιστοσελίδα του δήμου μας , εκεί που κοιτάνε πρώτα οι επισκέπετς μας, (είναι μόνο στα Ελληνικά με μεγάλα λάθη στο κείμενο). ούτε μια φωτογραφία του «Ιερού Χώρου» της Β’Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και της πλάκας της Σχολής Καρυτσίωτη στο Αγιάννη. Έλεος πιά ………….

  Archaiological Sights & Museums | DiscoverKynouria.gr

  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here