Δήλωση ανάκλησης υποψηφιότητας  Άννας  Γαρδικιώτου για τις Δημοτικές  Εκλογές  Μαίου 2019

1

Θεωρούσα και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο κάθε δημότης να ασχολείται με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.  Μπορείς και πρέπει να παρεμβαίνεις στην καθημερινή ποιότητα ζωής του Δήμου σου.

Για τον λόγο αυτόν έπειτα από την πρόταση του Δημάρχου Τάκη Μαντά αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών».  Επίσης, θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να υλοποιήσω τις ιδέες μου σχετικά με την εκπαίδευση, την τρίτη ηλικία και την γενέτειρα μου τον Αγιάννη.

Οφείλω σε όλους εσάς που ζήτησα την ψήφο σας για εμένα και θα συνεχίσω να την ζητώ για τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους της ανάκλησης της υποψηφιότητάς μου, ώστε να αποκαταστήσω την αλήθεια και να προστατέψω από οποιαδήποτε λασπολογία τόσο το πρόσωπό μου όσο και την παράταξή μας.

Λόγοι υγείας λοιπόν, που μου ήταν γνωστοί μεν κατά την ανακήρυξη της υποψηφιότητας μου, αλλά επιδεινώθηκαν στην συνέχεια, με αναγκάζουν να ανακαλέσω.  Επίσης, οφείλω να αναφέρω το έντονα αρνητικό κλίμα και τις ενοχλητικές πιέσεις που δέχθηκα από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητας μου και στην προσπάθεια μου να προσφέρω στην ζωή του τόπου μας.

Ο ανθρώπινος τρόπος που ο Τάκης Μαντάς δέχθηκε την παραίτησή μου για λόγους υγείας και η ύπαρξη ικανών υποψηφίων στον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» με ωθούν στο να είμαι σίγουρη ότι η προεκλογική και μετεκλογική μου συνεργασία με την παράταξη μας θα είναι συνεργασία δύναμης και ουσίας.

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ……………………………

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here