Δαλιάνης: Όταν θες να είσαι στο Δ.Σ μιας ομάδας , δεν πρέπει να κρέμεσαι για χρηματοδότηση, από κανέναν Δήμο καμία περιφέρεια και Πολιτικό

0
Θα το πώ για μια ακόμα φορά και αποτελεί προσωπική μου άποψη καθότι έχω διατελέσει αρκετά χρόνια στο παρελθόν μέλος Δ.Σ ομάδων ΠΗΓΑΣΟΣ basket club Γ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ Αστρους, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Αστρους ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Όταν θες να είσαι στην διοίκηση μιας ομάδος δεν πρέπει να κρέμεσαι απο κανέναν Δήμο καμία περιφέρεια και κανέναν Πολιτικό.(Φυσικά κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη)

Μπαίνεις για να βοηθήσεις το χωριό σου να πληρώσεις απ την τσέπη σου να βάλεις την βενζίνη σου για τα ταξίδια η να πληρώσεις απ τα όντως πενιχρά έσοδα τα πάγια έξοδα της κάθε αγωνιστικής και την λειτουργία της ομάδος.

Η τοποθέτηση μου στο προτελευταίο ΔΣ ήταν σαφέστατη.

Δεν μου ταιριάζει η λογική να δίνονται απο τον Δήμο τα χρήματα στις ομάδες ακόμα και αν μπορούσε να γίνει αυτό επίσημα και απευθείας.
Θεωρώ οτι τα χρήματα του προυπολογισμού που μπορούν να διατεθούν στον Αθλητισμό κάθε σεζόν πρέπει να πέφτουν σε αθλητικές διοργανώσεις (events) αλλά και πιο πολύ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας που αποτελούν δημόσιο αγαθό και ο αθλητής η οι πολίτες πρέπει να έχουν τον απαραίτητο σεβασμό απο την κάθε δημοτική αρχή του τόπου.
Δυστυχώς τα λάθη πολλών δημοτικών αρχών ανα την ελλάδα ίσως και στο δήμο μας πιο παλιά, ωστε να δίνουν τα χρήματα απευθείας στις ομάδες με αποτέλεσμα οι αθλητικές εγκαταστάσεις να έμεναν για πολλά χρόνια χωρίς συντήρηση ήταν μια λάθος προσέγγιση στο θέμα απο υγειονομικής και αισθητικής άποψης των γηπέδων μας.
Επίσης οι ομάδες κοιτούσαν μόνο το ποδόσφαιρο και άφηναν τα άλλα αθλήματα στην ανυπαρξία.
Η λογική μας και η στρατηγική μας σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους συνεργάτες αντιδημάρχους είναι σε άλλο επίπεδο.
Άλλωστε όλοι οι σύλλογοι έχουν δει το διαφορετικό στους 15 μήνες απο τον 9ο του 2019 εως και σήμερα(υπάρχουν καταγεγραμμένα το κάθε τι ήταν εφικτό) παρά το μεγάλο κακό του κορονοιού που βρήκε την πατρίδα.
Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε και να δείξουμε με στοιχεία πιο πολλά για το τι παραλάβαμε και τι υπάρχει τώρα καθώς και τι έχει προγραμματιστεί.
Θα παρακαλούσα όμως σεμνά κάποιους πονηρούς που επιμένουν να ρωτάνε περι αιτημάτων ομάδων πριν ρωτάνε δημόσια να παρακολουθούν τις τοποθετήσεις μου στα Δ.Σ και να παρακολουθούν την αλληλογραφία καλύτερα η να επιδιώκουν να ενημερώνονται για ολα.
Σύντομα πιο πολλά και πιο καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here