Δείπνο με επίτιμους καλεσμένους,παρέθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου…

0

Δείπνο προς τιμήν του τ. Πρωθυπουργού της Ιρλανδίας John Bruton, του αντιπροέδρου της τράπεζας Rochild, Paolo Scaroni και του Consultant Editor του Economist, John Andrews παρέθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο περιθώριο του συνεδρίου για την Περιφερειακή Διακυβέρνηση που πραγματοποιείται στο Λουτράκι.

Ο Πέτρος Τατούλης δώρισε στους φιλοξενουμένους του ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και κείμενα από την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά της Πελοποννήσου.

Η συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε τόσο στο θέμα της περιφερειακή διακυβέρνησης που απασχολεί το συνέδριο, όσο και στην Πελοπόννησο ως τουριστικό προορισμό. Ο Paolo Scaroni ζήτησε να μάθει τι ποσοστό της χώρας αντιπροσωπεύει γεωγραφικά η Πελοπόννησος για να λάβει την απάντηση από τον Πέτρο Τατούλη ότι είναι το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου.

Ο Ιρλανδός τέως πρωθυπουργός John  Bruton δήλωσε ενθουσιασμός για το φυσικό καλός της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο με τον Πέτρο Τατούλη να του περιγράφει την ιστορική αξία της Κορινθίας αλλά και του Λουτρακίου,  από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here