Δείτε τα ερωτήματα δ/σ, που τέθηκαν εκτός ημερησίας διάταξης, στο περασμένο Δ.Σ

0

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του περασμένου δημοτικού συμβουλίου,ο πρόεδρος του Δ.Σ ανακοίνωσε πρόσκληση για τα εγκαίνια του “Θεματικού πάρκου ελιάς” στις 20/4 και ώρα 11:30 π.μ ,στο ΕΠΑΛ Άστρους.

Στην συνέχεια τέθηκαν ερωτήματα από τον δ/σ κ.Α.Καμπύλη,που αφορούσαν, την πρόληψη καταπολέμησης των κουνουπιών,τί γίνεται με τα προβλήματα των κατοίκων που είχαν έρθει προς επίλυση στο Δ.Σ των Άνω Δολιανών, καθώς και με τις ζημιές του δρόμου… και με το αίτημα των κατοίκων του Αρκαδικού χωριού,σχετικά με την διάνοιξη  πρόσβασης προς την παραλία, σε συνεργασία με την περιφέρεια?

Ακολούθησε ο επικεφαλής κ.Ι.Γιοβάς,ο οποίος ρώτησε,γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στο

Δ.Σ,η εισήγηση της επιτροπής για τις αντικειμενικές αξίες…

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Η απαντήσεις του δημάρχου ήταν ότι αναμένει τις εισηγήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες…για τα κουνούπια, ότι ήδη έχουν ξεκινήσει την διαδικασία ένα μήνα νωρίτερα και κατέληξε ,ότι πριν τις εκλογές μέχρι 26 Απριλίου ,θα έχουν έρθει όλα στο Δ.Σ...

Για το θέμα του δρόμου στα Άνω Δολιανά,απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος,που είπε, ότι ήδη έχει δημοπρατηθεί,είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Ο κ.δήμαρχος ανακοίνωσε στην συνέχεια,την έγκριση στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ,των γηπέδων του Κορακοβουνίου και του Παρ.Άστρους…

Δείτε τις απαντήσεις δημάρχου κ.Π.Μαντά & Δ. Γκαύρου…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here