Δείτε την ενημερωτική συνάντηση που οργάνωσε η Περιφέρεια, για την δακοκτονία…(videos & photos)

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χθες, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση για την δακοκτονία στον δήμο μας,που οργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου ,στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Συμμετείχαν από την Περιφέρεια, για να παρουσιάσουν το θέμα,ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα  κ.Γκίκας ,ο π/σ κ.Γ.Μπακούρης και η γεωπόνος κ.Φίλη,υπεύθυνη του γραφείου αγροτικής ανάπτυξης στο Άστρος.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν,ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας ,κ.Π.Μαντάς, αντιδήμαρχοι,δ/σ όλων των παρατάξεων,καθώς και αγρότες και χειριστές τρακτέρ…

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos,με ολόκληρη την συζήτηση…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Δείτε τον χαιρετισμό του δημάρχου κ.Π.Μαντά και του αντιπεριφερειάρχη κ. Γκίκα,καθώς και την ενημέρωση της κ.Φίλη,σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες της δακοκτονίας και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται,για το πώς μπορείς να αναλάβει κάποιος την εργολαβία.

Δείτε παρακάτω την ενημέρωση του π/σ κ.Γ.Μπακούρη,ο οποίος ξεκαθαρίζει, ότι το έργο της δακοκτονίας είναι του Υπουργείου και η Περιφέρεια είναι μόνο ο διαχειριστής…Την τιμή της εργολαβίας την καθορίζει το Υπουργείο ,και καλεί τη δημοτική αρχή,τους προέδρους των τ/κ ,τους χειριστές τρακτέρ και όλους τους εμπλεκόμενους,να βοηθήσουν για την υλοποίηση της δακοκτονίας στον δήμο μας…

Δείτε τον αντιπεριφερειάρχη κ.Γκίκα

Δείτε παρακάτω ερωτήματα και απαντήσεις…

Δείτε παρακάτω,το ερώτημα του αντιδήμαρχου κ.Γκαύρου

 Δείτε παρακάτω,ερώτημα για την διαδικασία…

Δείτε την ενημερωτική συνάντηση που οργάνωσε η Περιφέρεια, για την δακοκτονία…(videos & photos) Μέρος Νο2

Δείτε την ενημερωτική συνάντηση που οργάνωσε η Περιφέρεια, για την δακοκτονία…(videos & photos) Μέρος Νο 3

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here