Δείτε την κοπή πίτας ,του «Εξωραϊστικού Συλλόγου»του Αγιάννη (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Άστρος, στην ταβέρνα «Το Πάρκο»,η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,του «Εξωραϊστικού Συλλόγου» του Αγιάννη.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον πατήρ Γ.Αρφάνη,την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Ι.Χαρμπάλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους Αγιαννίτες και φίλους του χωριού που παραβρέθηκαν και που πάντα βοηθούν ο καθένας όπως μπορεί,με τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Στην συνέχεια ακολούθησε ,η απονομή πλακέτας ,στον ταλαντούχο μαθητή Γιάννη Δ.Κουρμπέλη,ο οποίος πρόσφερε την εργασία -έρευνά του, με θέμα τα αρχοντικά του Αγιάννη στο σύλλογο, για την δημιουργία του φετινού ημερολογίου του συλλόγου.

Παίρνοντας τον λόγο ο Γιάννης,ευχαρίστησε τον σύλλογο για την εξαιρετική τιμή που του γίνεται  και είπε ότι θα συνεχίσει να αναζητά ιστορικά στοιχεία που αναδεικνύουν  τον τόπο μας.

Καθώς ευχαρίστησε και τον ίστοτοπό μας για την συνεργασία που έχουμε,καθώς φιλοξενούμε στην σελίδα μας τις θεματικές ενότητες με την ιστορική ερευνά  του,για τον Αγιάννη που είναι το χωριό μας ,που τόσο αγαπάμε .

Θα χαρούμε πολύ,να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γιάννης  και με νέα στοιχεία στις έρευνές του,όταν οι σχολικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αγιαννίτες & φίλοι του χωριού,καθώς παραβρέθηκαν ακόμα,ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς ο αντιδήμαρχος κ.Ι.Χονδρολέος, ο επικεφαλής της μείζονος &υποψήφιος δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης,ο πρόεδρος της δ/κ Άστρους κ.Β.Δικαίος, ο π/σ κ.Γ.Μπακούρης, και δ/σ .

Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί, ήταν η μικρή Τζωρτζίνα Δικαίου,, η οποία κέρδισε ένα ρολόι.Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά και η βραδιά κύλησε ευχάριστα με κέφι και χορό.

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here