Δείτε το νέο Δ.Σ του “Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού συλλόγου Πλατάνου”

0
platanos

Σας ενημερώνουμε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού παρουσιάστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση, ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ από την οποία εξελέγησαν οι εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Τακτικά Μέλη:
Αντωνίου Αθανάσιος του Ιωάννη
Αντωνίου Δήμητρα του Αθανασίου
Κατσουράνης Ιωάννης του Γεωργίου
Αντωνίου Ελένη του Ηλία
Τερζάκης Παναγιώτης του Γεωργίου
Σούρσος Παναγιώτης του Σπυρίδωνος
Λεϊμονίτη Μαρία του Ευαγγελου

Αναπληρωματικά Μέλη:
Τερζάκης Γεώργιος του Παναγιώτη
Δημάκος Αθανάσιος του Νικολάου

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:
Λεοντόπουλος Ιωάννης του Εμμανουήλ
Λυτρίβης Βασίλειος του Δημητρίου
Τερζάκης Νικόλαος του Παναγιώτη

Την 29η Σεπτεμβρίου 2019 κατόπιν συνεδριάσεως των εκλεγέντων τακτικών μελών, το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα και προέκυψε η παρακάτω σύνθεση:

Αντωνίου Αθανάσιος – Πρόεδρος
Κατσουράνης Ιωάννης – Αντιπρόεδρος
Λεϊμονίτη Μαρία – Ταμίας
Αντωνίου Ελένη – Γραμματέας
Αντωνίου Δήμητρα- Μέλος
Τερζάκης Παναγιώτης – Μέλος
Σούρσος Παναγιώτης – Μέλος

Ευχαριστούμε πολύ τους συμπατριώτες μας και τα μέλη του συλλόγου για τη μεγάλη τους συμμετοχή. Για μια ακόμη φορά έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους στον σύλλογο. Ευχαριστούμε και όσους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση λόγω της μετάθεσης της ημερομηνίας. Η αρχική ημερομηνία είχε οριστεί τον Αύγουστο, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και τη διευκόλυνση των μελών μας, όπως ακριβώς μας είχε ζητηθεί. Εξωγενείς παράγοντες , οι οποίοι είναι γνωστοί στα μέλη του συλλόγου, οδήγησαν σε νέα ημερομηνία τη Γενική Συνέλευση, με τη συμμετοχή να είναι και πάλι μεγάλη, παρά τις δυσκολίες.
Έχοντας την υποστήριξη των μελών μας και των φίλων του συλλόγου θα συνεχίσουμε την κοινωφελή μας δράση στο χωριό όπως κάνουμε από την πρώτη ημέρα ιδρύσεως του σωματείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here