Δείτε το σταυροδρόμι εισόδου προς Άστρος! με το ερώτημα επισκέπτη; Ταμπέλες προορισμού δεν υπάρχουν στον δήμο σας ; θέλω να πάω…

0
Σταυροδρόμι-Είσοδος

Δείτε μερικές φωτογραφίες, που μας έστειλε αγανακτισμένος επισκέπτης, από το σταυροδρόμι εισόδου προς Άστρος!με την παράκληση να το αναδείξουμε…

Του απαντήσαμε ,ότι το θέμα αυτό το υποδεικνύουμε συνεχώς προς την δημοτική αρχή, εδώ και 3 χρόνια … και η απάντηση που παίρνουμε ότι έχει δρομολογηθεί! Καθώς ακόμα  ότι, ήδη το έχουμε προγραμματίσει να το θέσουμε και πάλι , στον αρμόδιο αντιδήμαρχο μαζί με  άλλα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας των δημοτών και επισκεπτών.

Είναι γεγονός ότι είναι ανεπίτρεπτη αυτή η εικόνα στην είσοδο της έδρας του δήμου μας τόσα χρόνια!… θα μπορούσε εκεί και σε άλλα κομβικά σημεία εισόδων…να είχαν βιδωθεί προσωρινές ταμπέλες, σε Ελληνικά και Αγγλικά! μέχρι να μπούνε οι κανονικές…καθώς και  ο φωτισμός!

Στην τουριστική προβολή του δήμου μας,οι ταμπέλες προορισμού  θα έπρεπε να είναι στις άμεσες προτεραιότητες…γιατί δεν έχουν όλοι την δυνατότητα και την τεχνογνωσία και ειδικά οι ηλικιωμένοι να χειριστούν το GPS  στο τηλέφωνό τους!

Εν αναμονή! των επίσημων απαντήσεων…από τον αρμόδιο κ.αντιδήμαρχο…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here