Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας- 8/12 στην τ/κ Π.Άστρους & στο Κ.Υ Άστρους

0

Σε προληπτικά τεστ διάγνωσης κορωνοϊού προχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Τα τεστ διενεργήθηκαν σε κατοίκους τεσσάρων Κοινοτήτων του Δήμου μας καθώς και σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 300 τεστ, 200 μοριακά και 100 rapid, εκ των οποίων βρέθηκαν τρία θετικά. Τα άτομα τα οποία βγήκαν θετικά ήταν ασυμπτωματικά, έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον ΕΟΔΥ και ακολουθούν τις οδηγίες.

Αύριο Τρίτη 8 Δεκεμβρίου πάλι θα βρίσκονται τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον Δήμο μας, για να συνεχιστούν οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού σε πολίτες.

Το πρώτο κλιμάκιο θα βρίσκεται στην πλατεία της Κοινότητας Παραλίου Άστρους από τις 09:30 έως τις 12:30, το δεύτερο θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Άστρους από τις 10:00 έως τις 12:00 και το τρίτο θα διενεργήσει τεστ στους υπαλλήλους του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι καθώς και σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Προτρέπουμε όλους τους πολίτες να επισκεφθούν τα κλιμάκια, να κάνουν έλεγχο για κορωνοϊό ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν μάσκα και να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ ή τον αριθμό ταυτότητάς τους.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις των κλιμακίων του ΕΟΔΥ και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here