Δελτία Τύπου από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

0

Δ.Τ. Με απόφαση Πέτρου Τατούλη ενεκρίθη η αντιστήριξη πρανών και αντιμετώπιση κινδύνου κατολίσθησης των κερκίδων γηπέδου Χιλιομοδίου

Έργο που θα αναδείξει την Κορινθία ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 1η Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ενεκρίθη η σύναψη  Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων για την εκτέλεση του έργου:  «Αντιστήριξη πρανών και αντιμετώπιση κινδύνου κατολίσθησης εξωτερικά των κερκίδων γηπέδου Χιλιομοδίου».

Δ.Τ. Με απόφαση Πέτρου Τατούλη ενεκρίθη η προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου

Ανάσα πνοής στο Δημοτικό Σχολείο Σκαφιδακίου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 1η Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα έγινε δεκτή η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το έργο «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου».

Δ.Τ. Με απόφαση Πέτρου Τατούλη ενεκρίθη η εκτέλεση του έργου Δρόμος Βέργας- Άνω Βέργας Δήμου Καλαμάτας

«Πράσινο φως» πήρε από το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη την 1η Οκτωβρίου, έργο που θα αναδείξει την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα, ενεκρίθη η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Δρόμος Βέργας- Άνω Βέργας Δήμου Καλαμάτας Π.Ε. Μεσσηνίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here