Δελτία τύπου για έργα και χρηματοδοτήσεις υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Π.Τατούλης

0

Δ.Τ. Έργα σε Αρκαδία και Κορινθία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Τη δημοπράτηση των έργων «Αποκατάσταση κατά τμήματα της βατότητας επαρχιακού δρόμου προς Ελαία Γορτυνίας» και «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση του δρόμου από Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου προς Τρανή Λάκκα» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας και τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Κατασκευή παράλληλων έργων αναδασμών περιοχής Μεσίνου» στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας υπέγραψε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «Εξασφαλίσαμε 12 εκατομμύρια ευρώ για την ΟΧΕ της Μάνης»

Απτή απόδειξη της πολιτικής συνέπειας και αξιοπιστίας της περιφερειακής αρχής και κυρίως του προοδευτικού πολιτικού σχεδιασμού της για την Πελοπόννησο χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) στη Μάνη.

«Με τη δική μας πρόνοια και κινητικότητα εξασφαλίσαμε το πρόγραμμα της ΟΧΕ της Μάνης, ύψους 12,1 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να αναβαθμίσουμε τους δημόσιους αστικούς χώρους. Χωρίς το σχεδιασμό, τη σκληρή μας δουλειά και την αγαστή συνεργασία μας με τις Δημοτικές αρχές η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν εφικτή» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι στην ΟΧΕ αυτή η Μάνη αντιμετωπίζεται ως ενιαίος χώρος, κοινωνικά, πολιτισμικά και οικονομικά, υπερβαίνοντας τη διοικητική της διαίρεση σε Ανατολική και Δυτική.

Ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι «με το σχεδιασμό μας και την πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεών μας απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες έχουμε εδραιώσει μια ισχυρή και αρραγή σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Έχουμε επιτύχει να δημιουργήσουμε από το μηδέν χρηματοδοτικά προγράμματα για επενδύσεις σε ολοκληρωμένες χωρικές ενότητες, όπως οι ΒΑΑ Καλαμάτας, Άργους – Ναυπλίου, η ΟΧΕ Κορινθίας και το ΤαπΤοκ για την Αρκαδία, δημιουργώντας συνεχώς δυναμικές προϋποθέσεις ανάπτυξης και προοπτικής».

Δ.Τ. Τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου στο Δήμο Μονεμβασιάς υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Μονεμβασιάς υπέγραψε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here