Δελτίο ενημέρωσης,ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας

1
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (1-11-2018)
     “Σύμπραξη δυνάμεων της Διοίκησης και των εργαζομένων της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού”
Νικος Κουτσόγιωργας: “…οι πληροτητές μας Για να ενισχυθούν,θα πρέπει όλοι εμείς να συμπορευθούμε σήμερα..!”
   Γεύμα εργασίας παράθεσε την Τρίτη το βράδυ 30 Οκτωβρίου 2018 σε εξοχικό κέντρο της Τρίπολης ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Νίκος Κουτσόγιωργας και η Διοίκηση της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε προς τους εργαζόμενους και υπαλλήλους της εταιρείας.
Παρέστησαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε Κώστας Βαρβατσούλης,Κώστας Μανδρώνης,Πεντέλης Γιαννακούρας και Αναστάσιος Μανολόπουλος.
   Στο χαιρετισμό του ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Υπαλλήλων Μεταφοράς Νομού Αρκαδίας κ. Γιάννης Καντζάβελος τόνισε ότι: “Εμείς ως εργαζόμενοι θα είμαστε δίπλα σας για το καλύτερο της εταιρείας. Και αυτό το σημερινό αποτολμημά του τραπεζιού που μας χαρίσατε και που δεν έχουμε ξαναζήσει όλα αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε στην εταιρεία,είναι πρωτόγνωρο. Πρωτόγνωρο και για μένα και για τους συναδέλφους μου εργαζόμενους.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Καλή επιτυχία για το έργο σας. Ό,τι το καλύτερο σας εύχομαι.. Συγχαρητήρια.!”
   Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας ο κ. Νίκος Κουτσόγιωργας και τόνισε τα εξής στον λόγο του: ” Πραγματικά απόψε αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Ατενίζοντάς σας πραγματικά μου δίνετε θάρρος. Μου δίνετε θάρρος για να προχωρήσω σε ένα άχαρο ρόλο του Προέδρου του ΚΤΕΛ. Ξέρετε η ευθύνη είναι μεγάλη. Το όραμα που έχω είναι ότι όλοι σας κάποια στιγμή πρέπει να είσαστε υπερήφανοι,γιατί εργάζεστε σε αυτήν την εταιρεία. Έχω ένα όραμα για το ΚΤΕΛ. Για αυτό το λόγο ήρθα μαζί με τους συνεργάτες μου. Διότι θέλω κάποια στιγμή να κάνω την οικογένεια του ΚΤΕΛ υπερήφανη και ειδικά όλους εσάς τους εργαζόμενους. Η ευθύνη είναι μεγάλη τα προβλήματα πάρα πολλά, αλλά με τη δική σας συμπαράσταση πραγματικά και με τη βοήθεια του θεού, εύχομαι να τα καταφέρουμε.
Πράγματι η εταιρεία έχει και παρόν και μέλλον. Διότι είναι μία εταιρεία με αρκετά χρόνια Ιστορίας. Όποιος ανεβαίνει σε αυτή τη θέση του Προέδρου του ΚΤΕΛ θα πρέπει να ξέρει ένα πράγμα και να το πιστεύει, ότι χωρίς εργαζόμενους δεν υπάρχει εταιρεία και χωρίς την εταιρεία δεν υπάρχουν εργαζόμενοι. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν ας δημιουργήσουμε μία νέα αφετηρία σήμερα με νέους στόχους. Για να είναι οι οικογένειές σας τα παιδιά σας όλοι τους υπερήφανοι,που δουλεύετε σε αυτή την εταιρεία.
Εγώ είμαι υπερήφανος και δίνω το λόγο της τιμής μου ότι θα κάνω ό τι το δυνατόν,για να συνεχίσετε και εσείς και οι οικογένειές σας να είναι υπερήφανοι όχι μόνο για το βιοπορισμό τους,αλλά και για την υπερηφάνεια που πρέπει να έχει ένας εργαζόμενος που δουλεύει σε αυτή την εταιρεία. Ξέρετε έχει υποτιμηθεί το ΚΤΕΛ. Διότι φταίξαμε και εμείς. Ίσως δεν καταφέραμε να φέρουμε κοντά τον επιβάτη. Πρώτα εμείς θα πρέπει να καταλάβουμε και το έχω πει επανειλημμένως και το ξαναλέω και πάλι, ότι αλλάξαν οι εποχές. Εάν θέλουμε να συνεχίσουμε πράγματι το έργο του ΚΤΕΛ,πρέπει να κάνουμε σωστά βήματα. Ώστε να πάμε από πίσω από τον επιβάτη μας και να τον κάνουμε οπαδό μας. Η κακή πελατεία τελείωσε..!!!
Αν θέλουμε λοιπόν πράγματι να βάλουμε ένα πρόγραμμα και να βάλουμε στόχους για την επιτυχία αυτής της εταιρείας,θα πρέπει όλοι μαζί να δουλεύουμε. Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς εσάς. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα και όποιος το πει ότι μπορεί, είναι αλαζόνας. Χωρίς τη βοήθεια των εργαζομένων χωρίς την βοήθεια όλων μας όποιος νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, έχει κάνει το πρώτο μεγάλο λάθος στη ζωή του.
Πιστέψτε με από εμπειρία το λέω αυτό. Βοηθήστε όλοι. Έχουμε πάρα πολύ καλούς συνεργάτες στη διοίκηση του ΚΤΕΛ. Συμμετέχουν σε όλο το γίγνεσθαι γύρω από το ΚΤΕΛ και ξέρουν τις συνθήκες. Συμπορευτείτε μαζί τους και εγώ θα είμαι πάντοτε αρωγός στις δικές σας προσπάθειες Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος απόψε που είμαι μαζί σας. Είναι μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Και ειλικρινά είμαι πολύ συγκινημένος και θα είμαι πάντοτε δίπλα σας και σε ό,τι χρειαστείτε.
Αλλά το έργο σας και τα μάτια σας. Το ΚΤΕΛ και τα μάτια σας. Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσουμε τις πληρότητες μας. Και οι πληρότητες μας για να ενισχυθούν,θα πρέπει όλοι εμείς να συμπορευθούμε σήμερα. Πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Σας υπερευχαριστώ για όλα. Για τη βοήθειά σας και για την παρουσία σας εδώ απόψε. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και υπερήφανος για σας.”
   Η εκδήλωση έκλεισε μετά τους χαιρετισμούς και το γεύμα με διασκέδαση και χορούς από όλους τους παρευρισκόμενους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here