ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, ευχόμαστε ολόψυχα στις μαθήτριες και μαθητές, καλή πρόοδο με υγεία και δύναμη. Θερμές ευχές σε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Όλοι μαζί καλούμαστε να συνεργαστούμε στενά με στόχο τη διασφάλιση της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Η σωστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και ο εμβολιασμός είναι τα όπλα μας κατά της πανδημίας. Με δεδομένη την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, που καταγράφονται στην περιοχή μας και την επιβολή επιπλέον μέτρων, τονίζουμε την ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί.

Τηρούμε τα μέτρα, δεν συνωστιζόμαστε, εμβολιαζόμαστε.

Με κεντρικό σύνθημα «Μη φοβηθείς και μη διστάσεις, Εμβολιάσου σήμερα!», ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας , ξεκινά καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών, αρχικά με αφίσες που προωθούνται.                                           Τα εμβόλια είναι η απάντηση της επιστημονικής κοινότητας στην πανδημία. Είναι πράξη ευθύνης και αγάπης για το συνάνθρωπο. Όλοι μαζί παίρνουμε τη ζωή μας πίσω.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ                                                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ